Nagyon csúnya a lenövés? L/18
Figyelt kérdés
Az eredeti hajam sötétbarna,2 évig szőkítettem.1 hónapja visszafestettem sötétbarnára de ez nyilván nem pont ugyanolyan árnyalatú mint az eredeti hajam és kissé eltér.Nem feltűnő de ha jól megnézem én azért látom.2014. szept. 14. 09:13
1/3 anonim válasza:
Most vissza szeretnéd növeszteni az eredeti hajszínedre? Ha igen, és nem nagyon látszik, akkor szerintem nem gáz.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen,az eredeti hajam szeretném visszakapni :D
2014. szept. 14. 09:28
3/3 anonim válasza:
Akkor szerintem nem baj egyáltalán. :D Nekem az eredeti hajszínem kicsit sötétebb barna, mint amilyenre festettem, és most kezd el lenőni, de nem zavaróan látszik. Nem tette még senki szóvá, és azért figyelek rá, hogy ne legyen igénytelen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!