Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Azt mondta szíjat hasít a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta szíjat hasít a hátamból, jogos volt?

Figyelt kérdés

Pár haverommal felmentünk egy épület tetejére. Nem tudom parkourozni viszont tudok pár jó trükköt, akrobatikus mozdulatot és jó az àllóképességem, tudok magamra vigyàzni is. Több méter magasan voltunk. A barátaimmal döntöttünk úgy,hogy felkéne mászni a panel szélére és kézen állva egyensúlyozni kell. Végülis én csináltam utoljára, de mindenki megpróbálta, de ott voltunk egymás mellett ha baj lett volna egy rántással vissza húzom a társamat és nincs baj. Az egyik barátom felvette kamerára amikor én voltam a soros. Egy kézzel is ment nagyon nehezen, de sikerült. Utána jöttünk is le, mert páran megálltak és néztek fel felé. Van egy belső kis lépcsőház. Az ajtó amúgy nyitva volt és ki tudtunk menni akadály nélkül a tető térre.

Otthon megmutattam a páromnak a videót. Őszíntén szólva azt reméltem,hogy tetszeni fog neki vagy kapok valami bátorító szót. Megnézte a videót és kiverte a telefont a kezemből aztán a melkasomba boxolt és azt mondta,ha mégegyszer ilyet csinálok ő szíjat hasít a hátamból. Konkrétan megőrűlt annyira felbőszült, rendesen megijedtem tőle és még ezután sem állt le. Amikor vettem fel a telefonomat és kértem,hogy higgadjon már le akkor tovább kiabált velem és a trikóm anyagát szorongatta,húzta tépte. Azt mondta egy hajszàl vàlassza el attól,hogy komolyan megverjen. Úgy hogy el is ment otthonról csak este jött haza.

Csak szerintem ro.dt gáz ahogy ezt le reagálta? Komolyan képes lenne bántani engem? Miért ilyen dühös rám ilyenért?

F/19

2017. aug. 17. 07:20
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Mondom, nem csinálok több ilyet. Ha tudom,hogy erre így reagál akkor nem mutatom meg neki a videót. Azthittem majd azt mondja " hű ügyes vagy" aztán pont. Csak úgy megakartam mutatni nekem, ennyi.

Nem menőzésből, csak mert mindent úgy is megosztok vele és ezt is megakartam mondani,mutatni neki.

Tudom,hogy szeret én is őt. Mondjuk higgyétek el amikor valaki kiabál veletek és rángat akkor nem az fog kavagorni benned. Hogy ez szeret engem ba.ki. Utólagosan sem ez volt az első ami eszembe jutott.

Eddigi vàlaszokat köszi. Érdekes és "megható",hogy mindenki egyetértett a barátommal.

2017. aug. 17. 11:36
 22/35 anonim ***** válasza:
61%
Jaj mostanaban minden hetre jut egy "agressziv a pasim, mi legyen" kerdes passzivoktol. Basszus a te pasid, ismerned kene mire hogy reagal. Ha meg agressziv, ne turd el. Az oke hogy az agyban jol helyrerak nade nem a mosogatorongya vagy. Jo lenne ezt kozolni vele, csak a miheztartas vegett. Te is ferfi vagy, allj ki magadert. 24
2017. aug. 17. 11:38
 23/35 anonim ***** válasza:
95%

Te hülye vagy!

Azt azért tud, hogy NEM tudtak volna visszarántani. Nem tudnak rá olyan gyorsan reagálni..

2017. aug. 17. 13:26
 24/35 Béla211 ***** válasza:
95%
Ha ilyen helyzetben nincsen biztonsági köteled ha jön egy erősebb szél lökés simán le eshetsz, hiába van ott a haverod. Ha ezt mondjuk egy a földtől egy métere lévő gerendán vagy beton támfalon csinálod biztos nem szedi le a fejed és meg is dicsér ,hogy milyen ügyes vagy mert ha onnan le is esel nem halsz szörnyen. Hidd el ha te úgy is érzed nem volt ez veszélytelen amit csináltál.Sokan nem érzik annak hogy az pl a hegy mászok, hogy egyre biztonságosabb és úgy is csúcs felszerelésünk van . Mégis elég sokan meg halnak egy évben hegymászás miatt profik is.
2017. aug. 17. 13:30
 25/35 anonim ***** válasza:
83%

Igen, jogosan mondta, mert felelőtlen vagy.

Az ilyen felelőtlenül viselkedő emberekért nem küldenék mentőt, tűzoltót, bűvárt, csak nagyon későn és azt is csak azért, mert muszáj.

Itt nem a nemi identitásodról van szó, hanem az emberek elemi hülyeségéről.

2017. aug. 17. 14:52
 26/35 anonim ***** válasza:
90%

Kedves kérdező!

Bármennyire is keresel önigazolásokat, ezt már nem tudod kimagyarázni. Ha már többen is azt mondják, hogy hibáztál, akkor abban már csak van valami.

2017. aug. 17. 17:17
 27/35 anonim ***** válasza:
46%
Én teljesen egyet értek a kérdezővel. A barátja egy agresszív állat el kellett volna már rég hagynia. De persze ezen az oldalon még akkor is csak helyeslés lenne a válasz, ha megerőszakolta volna.
2017. aug. 17. 17:37
 28/35 supra01 ***** válasza:
89%

Szia!

Megint én! :D

Nem azért vágtam volna falhoz, hogy bántsam, és téged sem azért rángatott meg a párod, hogy fájdalmat okozzon neked, hanem, hogy megértsd: TE VAGY A LEGFONTOSABB AZ ÉLETÉBEN, ÉS IMÁD, ÉS NEM AKAR EGY ILYEN BAROMSÁG MIATT ELVESZTENI, FELFOGTAD????

És mindegy mennyi az esélye annak, hogy bajod legyen belőle, kár százalékot nézni, mert lehet, hogy 1 : 100.000.000 az esélye, hogy leesel, vagyis 100 millió alkalomból egyetlen egyszer hal meg valaki, de azt a büdös életben nem tudhatod, hogy mikor történik meg az az egy eset, és hogy kivel!!! Mi van, ha te vagy az? Ennyire fontos neked az élet? Ez az egy van!

És értem/értjük mi, hogy mit szerettél volna! Megmutatni, hogy vagy olyan tökös gyerek, mint a haverjaid! Megmutattad! Tudsz kézen állni egy ház tetejének a szélén. Oszt akkor mi van?

Mindenki tudja, hogy tudsz kézen állni. Az, hogy ezt egy ház tetején csinálod, nem bátorság.

Ez egy vakmerő, felelőtlen magamutogatás.

Tudom, te meg ezt nem érted, hiába magyarázzuk.

Majd esetleg, ha holnap elüti egy autó a párodat, és soha, érted, soha többé nem bújik hozzád, nem tudod elmondani többet neki, hogy mennyire szeretted, és nem tudod elmondani neki, hogy hülyeséget csináltál, majd megérted, miről beszélünk! Persze, ez csak egy példa volt!

2017. aug. 17. 17:42
 29/35 anonim ***** válasza:
48%
Már ne is haragudj utolsó, de te beteg vagy. Esetleg te is úgy mutatod ki a barátod iránti szeretetet, hogy megrángatod és mellkasonbokszolod?
2017. aug. 17. 18:06
 30/35 anonim válasza:
88%
Megértem a barátodat. Szerintem, ahogy nézte a videót, végig futott azon a gondolaton, "mi lett volna ha...?". És egyszerüen bepánikolt, hogy ilyen könnyen elveszítheti a szerelmét. Nagyot aranyosak lehettel amúgy:). 19/l
2017. aug. 17. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!