Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta szíjat hasít a hátamból, jogos volt?
Pár haverommal felmentünk egy épület tetejére. Nem tudom parkourozni viszont tudok pár jó trükköt, akrobatikus mozdulatot és jó az àllóképességem, tudok magamra vigyàzni is. Több méter magasan voltunk. A barátaimmal döntöttünk úgy,hogy felkéne mászni a panel szélére és kézen állva egyensúlyozni kell. Végülis én csináltam utoljára, de mindenki megpróbálta, de ott voltunk egymás mellett ha baj lett volna egy rántással vissza húzom a társamat és nincs baj. Az egyik barátom felvette kamerára amikor én voltam a soros. Egy kézzel is ment nagyon nehezen, de sikerült. Utána jöttünk is le, mert páran megálltak és néztek fel felé. Van egy belső kis lépcsőház. Az ajtó amúgy nyitva volt és ki tudtunk menni akadály nélkül a tető térre.
Otthon megmutattam a páromnak a videót. Őszíntén szólva azt reméltem,hogy tetszeni fog neki vagy kapok valami bátorító szót. Megnézte a videót és kiverte a telefont a kezemből aztán a melkasomba boxolt és azt mondta,ha mégegyszer ilyet csinálok ő szíjat hasít a hátamból. Konkrétan megőrűlt annyira felbőszült, rendesen megijedtem tőle és még ezután sem állt le. Amikor vettem fel a telefonomat és kértem,hogy higgadjon már le akkor tovább kiabált velem és a trikóm anyagát szorongatta,húzta tépte. Azt mondta egy hajszàl vàlassza el attól,hogy komolyan megverjen. Úgy hogy el is ment otthonról csak este jött haza.
Csak szerintem ro.dt gáz ahogy ezt le reagálta? Komolyan képes lenne bántani engem? Miért ilyen dühös rám ilyenért?
F/19
Kisfiú vagy.
Nem tudod, mi a szerelem, mi a féltés.
Becsüld meg ezt a nőt, ki tudja, lesz-e még valakid, aki így szeret.
És ne játssz az életeddel. Hallottál már a Darwin díjról? Netán megtalálod.
A párod pont úgy viselkedett, mint minden épeszű ember! Én is pont így cselekedtem volna, sőt dühömben lehet, hogy falhoz is vágtalak volna!
Oltári nagy baromságot csináltál! Szó szerint egy idióta hülye vagy!
Nem bántani akarlak, csak jelezni, hogy ilyet nem tehetsz azzal, akinek te vagy a világ közepe!
Nem erőfitogtatás volt, csak szimplàn kiakartam próbàlni tudok-e úgy egyensúlyozni és tudtam,hogy nem vagyok béna és ott voltak mellettem a haverjaim. Nem szoktam felelőtlenül viselkedni,felmértem a helyzet súlyosságát és annak tudatàban cselekedtem. Ez annyira volt kockázatos mint átmenni a piros lámpán. Az esetek 90%-ban úgy sem lesz belőle baleset. Én azt vallom,hogy a saját félelmeinket nem vetíthetjük ki másokra. Nem gondoltam,hogy ezért konkrétan megfenyeget előtte meg kiabál velem,kiveri a telefont a kezemből. Mindenki magáért felel és tudhatnà a barátom,hogy tudok magamra vigyàzni. De jó tudni,hogy ti támogatjàtok és egyetértetek a barátommal. Akkor viszont nem érthetitek amit mondani szerettem volna.
#supra01 oké én sem bántásból mondom, de akkor kezet foghatsz a barátommal. Mi az,hogy a falhoz vàgni? A falhoz vágnád azt akit állítólag szeretsz? Nem tudom én nem ütném meg a barátomat soha és nem beszélnék vele úgy ahogy ő tette velem. Persze okítani 28 évesen könnyű. Taknyosnak, felelőtlennek nevezett, kiabált is velem. Nem az apám! Én azthittem,hogy értitek mi a gond. De mindegy, szeretem a páromat,fontos is nekem. Most ez nem elég? Az erőszak semmit nem old meg szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!