Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta szíjat hasít a hátamból, jogos volt?
Pár haverommal felmentünk egy épület tetejére. Nem tudom parkourozni viszont tudok pár jó trükköt, akrobatikus mozdulatot és jó az àllóképességem, tudok magamra vigyàzni is. Több méter magasan voltunk. A barátaimmal döntöttünk úgy,hogy felkéne mászni a panel szélére és kézen állva egyensúlyozni kell. Végülis én csináltam utoljára, de mindenki megpróbálta, de ott voltunk egymás mellett ha baj lett volna egy rántással vissza húzom a társamat és nincs baj. Az egyik barátom felvette kamerára amikor én voltam a soros. Egy kézzel is ment nagyon nehezen, de sikerült. Utána jöttünk is le, mert páran megálltak és néztek fel felé. Van egy belső kis lépcsőház. Az ajtó amúgy nyitva volt és ki tudtunk menni akadály nélkül a tető térre.
Otthon megmutattam a páromnak a videót. Őszíntén szólva azt reméltem,hogy tetszeni fog neki vagy kapok valami bátorító szót. Megnézte a videót és kiverte a telefont a kezemből aztán a melkasomba boxolt és azt mondta,ha mégegyszer ilyet csinálok ő szíjat hasít a hátamból. Konkrétan megőrűlt annyira felbőszült, rendesen megijedtem tőle és még ezután sem állt le. Amikor vettem fel a telefonomat és kértem,hogy higgadjon már le akkor tovább kiabált velem és a trikóm anyagát szorongatta,húzta tépte. Azt mondta egy hajszàl vàlassza el attól,hogy komolyan megverjen. Úgy hogy el is ment otthonról csak este jött haza.
Csak szerintem ro.dt gáz ahogy ezt le reagálta? Komolyan képes lenne bántani engem? Miért ilyen dühös rám ilyenért?
F/19
Ja, szeretet féltésből lesz bántalmazás. De tudom,hogy homoszexuálisoknál ez máshogy van. Két férfi között "nem baj", ha verbális erőszak,fenyegetés van, de az sem ha indulatos a másik.
Nem vagyok benne hülyeségekben. A legtöbb haverom nálam idősebb van aki parkourozni is tud és ő bíztatott. Én örültem volna a legjobban ha ilyenért nem idegeskedik a barátom. Nekem meg a veszekedés nem kell. Ilyenért meg pláne. Nekem valahogy nem tetszett a kirohanása, ilyenért megrángatni és kiabálni. Amikor látja,hogy épségben vagyok. Nem szakítottunk amúgy. Ez csak egy egyszeri ilyen próba volt,nem vagyok hü.e és felelőtlen!
Nem, nem szeretném.
Én felfogtam,hogy veszélyes amit csináltam, de tudtam magamra vigyázni. Nem vagyok felelőtlen típus ez kibukott volna másfél év után szerintem. Inkább komolyodni kezdtem mellette.
"Nem szoktam felelőtlenül viselkedni"
Nem akarlak megbántani, de kb egy félelemérzet nélküli 6 éves szintjén vagy. Fel sem fogod, hogy a "tudok magamra vigyázni" az bullshit.
Ráadásul ilyeneket mondasz:
"Az esetek 90%-ban úgy sem lesz belőle baleset"
Tehát az, hogy minden tizedik alkalommal meghalsz, számodra elfogadható kockázat? Én sem szeretnélek téged szeretni, mert aztán járhatnék a kórházba vagy a temetőbe hozzád...
Tudom,hogy fontos vagyok a barátomnak, ő is az nekem. De most örülném kéne neki,hogy kiborult? Engem csak meglepett ezzel, és tudom,hogy nem bántalmazott, nem is félek tőle, de akkor is túlzàsba esett és rosszul esett ahogy viselkedett velem.
Ja és szerintem tévedtek. Van félelem bennem, de bíztam magamban, tudtam,hogy nem lesz bajom.Az emberek néha olyasmi miatt is félnek, ami nincs, ami esetleg... talán... majd bekövetkezhet, megtörténhet... A barátom is azt mondta " Mivan ha" "Mi történt volna ha lezuhansz" Mivan ha bajod esett volna" "Ha… talán… mi lesz, ha?" Ezzel a kórhàzas,temetőbe sem szeretnék járni hozzád maszlaggal is jött. Magát hergelte, ott álltam előtte épségben és inkább kiabált velem. Milyen haszontalan gondolatok ezek már. Hiszen nem is történt semmi gond! De amíg így gondolkoznak az emberek, amíg így él a barátom, talán nem is veszi észre, hogy mit tesz saját magával!
Nem gondolom, hogy a félelmet nem kell komolyan venni! Nagyon is komoly dolog, de szinte ellehetetleníti a létezést ha folyamatosan minden helyzbetben arra gondolnék,hogy ez veszélyes, félnem kell, mert ez a természetes.
Nyilván mindenkinél máshogy zakatolnak a gondolatok.
Tegyük fel,hogy sétálsz az utcán, és megtámad három jó nagy kutya, akkor félhetsz, és félj is!
Viszont akkor, ha sétálgatsz az utcán egy szép őszi délutánon, és amiatt kezdesz el aggódni, hogy úristen, szabadon van a túloldalon egy vicsorító, hatalmas nagy darab kutya mivan ha megtámad..(nem tàmadott meg) akkor az gáz, mert félsz és inkább olajra lépsz,más irányba mész vagy nagy ívben kikerülöd. Pedig lehet,hogy az a félelmetes hatalmas eb nem is akart bántani és bátran elsétálhattàl volna mellette.
Ha lebénulsz, betonná válsz, hátat fordítasz és lelépsz…amikor valami veszéllyel jár akkor gyàva vagy. Nem lehet mindig arra gondolni,hogy úristen ez nagyon veszélyes volt, mi lett volna ha, ha,ha,ha, ha,ha.
És nem hülyeség amit mondok. Tényleg mindig tudtam magamra vigyàzni.
A barátod félt téged.
Aggódott érted.
Annál nagyobb bizonyíték nincs arra, hogy szeret, hogy ezt tette.
Nem kellett volna így viselkednie az tény, túlzásba vitte, de amikor valaki azt látja, hogy az az ember, akit legjobban szeret életveszélyes dolgokat csinál (mindegy, hogy milyen nemű vagy szexualitású ember) akkor azért a legtöbb ember kiakadna.
Én is tudok nagyon felelőtlen lenni, van, hogy nem látom be a dolgok súlyát, megértem, hogy te sem gondolsz bele, hogy ez milyen veszélyes, viszont hidd el a barátod nagyon szeret téged és azért ilyen. Hallgass rá.
De ja nem teszek több ilyet vagy hasonló dolgot. Nem akarok több veszekedést ezért vagy,hogy kikeljen magából feleslegesen. Különben nem is akartam rendszert csinálni ebből, csak egyszer próbáltam ki. Nem szoktam veszélyes helyzetekbe sodorni magamat.
És mondjuk jó lenne ha ti is bíznátok kicsit magatokban. Igenis tudsz magadra vigyàzni. Csak feltudod mérni mi az amire képes vagy mi az amivel ha szembe találod magad nem ijedsz meg és gyorsan tudsz cselekedni. Esetemben arról volt szó,hogy tudtam,hogy megtudom magam tartani kézen állva és jól tudok egyensúlyozni. Viszont ilyen helyen nem próbáltam ennyi volt a veszélye, hogy nem szokásom tetőkön akrobiatizàlni, de azért annyira béna se vagyok és amikor ott voltam láttam,hogy menni fog-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!