Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, ti nem bánjátok, hogy nem voltatok soha lánnyal?
Figyelt kérdés
Nekem mostanság is eszembe jut, hogy talán 1x ki kéne próbálni, de csak azért, hogy tudjam mire mondtam nemet. Meg néha elgondolkozom, hogy vajon hány csajnak jönnék be. Fura :D Azonban kíváncsi vagyok, hogy más melegek hogyan látják ezt.2017. aug. 7. 23:55
11/16 anonim válasza:
kedves kérdező nem vagy egyedül aki kipróbál nővel is. Amugy egy meleg srác is tud együtt lenni nővel ha nagyon akkor. Nekem nem volt jó vele a szex. De mivel tudom hogy meleg vagyok ez így van rendjén.
13/16 anonim válasza:
Eleinte bennem volt, hogy kellene. De utána idővel túl tettem magam ezen és már nem érdekel.
14/16 anonim válasza:
Akkor nem vagy teljesen meleg, biszex hajlamaid vannak.Egy meleg pasit nem izgatnak a nők, így nem érdekli, hogy milyen velük.100%-ig leszbikus nőként mondom, egyáltalán nem érdekel milyen a szex férfival, mivel kicsit sem vonzódom hozzájuk így nekem rossz élmény lenne, bármilyen is a heteró nőknek. A többi leszbikus és meleg ismerősöm szintén ezen a véleményen van, úgyhogy benned van egy adag biszexualitás .
16/16 anonim válasza:
Volt barátnőm 3 hétig , párszor lefeküdtünk felált a nudlim azzal nem volt gond ,
csak nem élveztem , nem volt igazi orgazmusom -sem élvzet tüz ,
pedig a csajszi nagyon szép volt ,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!