Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk, ti nem bánjátok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk, ti nem bánjátok, hogy nem voltatok soha lánnyal?

Figyelt kérdés
Nekem mostanság is eszembe jut, hogy talán 1x ki kéne próbálni, de csak azért, hogy tudjam mire mondtam nemet. Meg néha elgondolkozom, hogy vajon hány csajnak jönnék be. Fura :D Azonban kíváncsi vagyok, hogy más melegek hogyan látják ezt.
2017. aug. 7. 23:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Nem, mivel nem tudnék lánnyal lenni. 20/f
2017. aug. 8. 00:04
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Melegkként nem vágyok ilyenekre
2017. aug. 8. 00:04
 3/16 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Őszintén szólva még egy kicsit taszít is a gondolata. 18/f
2017. aug. 8. 00:05
 4/16 anonim ***** válasza:
82%

Tenyleg nem tudnátok? ;) (Bocsi h idekontarkodom, hetero no vagyok, de ez engem is erdekel)

Ha mondjuk merevedesig izgatna a farkatokat, utana beleulne, akkor lelankadna? Vagy egy no fel sem tudna izgatni?

2017. aug. 8. 00:07
 5/16 anonim ***** válasza:
87%

#5 miért kellene eltakarodnia? Csak feltett egy ártatlan kérdést, ennyi.

#4 amúgy nem, nem állna fel.. a lányok a biszexek dolga, nem a miénk :P :D 20/F

2017. aug. 8. 00:26
 6/16 anonim ***** válasza:
92%
Nem kicsitse banom.
2017. aug. 8. 01:07
 7/16 anonim ***** válasza:
87%
Nekem volt barátnőm egy rövid ideig, de csak csókig jutottunk. Már az a része sem izgatott fel. Teljesen közömbös volt. Egyáltalán nem bánom, hogy nem jutottunk tovább! Sőt, jobb is! :) Ha megláttam volna, hogy mi van odalent, még ma is szaladnék... :)
2017. aug. 8. 01:22
 8/16 anonim ***** válasza:
80%
Egyáltalán nem vágyom rá, a női nemi szervet pedig egyenesen visszataszítónak találom.
2017. aug. 8. 01:51
 9/16 A kérdező kommentje:
Akkor valami csoda kivètel vagyok mert exszer megpróbálnám.
2017. aug. 8. 08:17
 10/16 anonim ***** válasza:
93%
Próbáld ki, és ha sikerül és feláll, akkor nem meleg vagy hanem biszex. Egy melegpasi fel sem izgul egy nőre. És valószínüleg egy leszbikus nő sem indulna be egy farokra!
2017. aug. 8. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!