Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok-e már templomban és melegbárban ugyanazon a napon?
Figyelt kérdés
2017. júl. 31. 17:58
1/9 anonim válasza:
Eletembe nem tettem meg be a labam templomba, max a tihanyi apatsagba nyaralason, de kb ugy taszit mit ademonokat:D
Melegbarba voltam a baratommal, az kiraly volt, aztan hazamentem es aludtam.
2/9 anonim válasza:
Egyazon évben sem... Nem vagyok se vallásos, se az a "nagyon tud élni" fajta.
3/9 anonim válasza:
Mivel (sok más mellett) érdekel az egyháztörténet és művészettörténet, ezért gyakran vagyok templomban.
Melebárban ugyan nem voltam még, de olyan fordult már elő, hogy egy templom részletes megtekintése után, mikor hazaértem, szinte azonnal szexeltem a barátommal. :D
4/9 anonim válasza:
Azt se tudom, hogy néz ki belülről egy templom.
5/9 anonim válasza:
Mi az összefüggés? Ha nem misenap van a seggbrszuri akkor az már normális ?
6/9 anonim válasza:
Én voltam egyszer :)
Szombat este felmentem Pestre egy meleg házibuliba, majd onnan mentünk egy meleg szórakozóhelyre. Aztán hajnali 5-kor indult a vonat haza (Borsodba), amiről Miskolcon átszállva a távolsági buszra a templom előtt szálltam le és úgy voltam ott a misén. :)
7/9 anonim válasza:
Az életben nem voltam még templomban. De még csak az 5 méteres körzetében sem.
8/9 anonim válasza:
Szerintem a kettő nem zárja ki egymást. Nyilván melegbár alatt sem a coxx-ot kell érteni. Pl ha este iszol egy sört mondjuk az alterben abban még nem találok kivetni valót.
9/9 anonim válasza:
Biztos vannak olyan papok, akik mise után is kiélik a vágyaikat... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!