Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti kisgyerekként fiúsak vagy lányosak voltatok?
Babáztatok, papás mamást játszottatok vagy inkább autóztatok, játékpisztolyokkal, kardokkal játszottatok és verekedtetek? Farsangkor superman, batman, katona voltál vagy valami más?
Azért jutott eszembe ez a kérdés mert én gyerekként nagyon lányos voltam. Pl. sosem autóztam, kardoztam, verekedtem, farsangkor pillangó, macska meg méhecske voltam, nem akartam katona meg tűzoltó lenni stb.
Szóval már akkor is voltak jelek, hogy nem minden ok. Nálatok hogy volt ez?
Fáramásztam meg állatokat nyúztam. Főleg odakint játszottam. Imádtam az állatokat, úgyhogy főleg plüssállataim voltak.
Farsangkor is mindig valami állat voltam :D
:D én is mindig felmásztam mindenre, amire csak tudtam, folyton az udvaron játszottam, katonákkal és figurákkal játszottam. Volt egy rakat plüssöm, de tényleg borzalmas mennyiség, de azokkal is mindig háborúsdiztam. Kardokat is imádtam, oviban bandafőnök voltam, mindig verekedtem ott. A kisautók voltak a kedvenc játékaim :D farsangon indiánnak, kalóznak és hasonlóknak öltöztem be. Állatokat is imádtam, még a békákat, gyíkokat, bogarakat is állandóan megfogdostam.
Bár én speciel kertész akartam lenni, a kertben is imádtam tenni a dolgom.
Igazából egyik sem, mert nagyon korán megtanultam olvasni és inkább olvastam.
Meg rettentő depresszív voltam már akkor is, így farsangkor vámpír, ördög voltam. xD
A depresszióm aztán (időlegesen) elmúlt, de megmaradt a koromfekete ruházkodás, tehát fekete póló, nadrág, zokni, cipő, sőt, kicsi koromban még a gatyám is mindig fekete volt. :D
Utolsó, ez tetszett :)
Kérdésre válaszolva: fiús voltam, égetnivalóan rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!