Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy lehetséges az hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetséges az hogy valakit gyerek kora óta transzinak nevelnek?

Figyelt kérdés
ismertem egy "srácot" rá kérdeztem hogy mióta ts és azt mondta hogy születése óta úgy nevelték de nem mertem megkérdezni tőle hogy ezt mégis hogy csinálták
2017. aug. 1. 11:38
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Idióta aszülei voltak biztos, akik kislányt akartak, de fiút kaptak.
2017. aug. 1. 11:45
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
1-es ne is haragudj , de vannak szülők aki modern gondolkozásúak és ha észreveték a dolgot a gyereken hagyák , hogy éljen úgy ahogy szeretne és nem erőltetik rá a saját nézeteiket. Szerintem ez helyes dolog, többnek kellene így gondolkoznia a mai világba.
2017. aug. 1. 12:17
 3/10 anonim ***** válasza:
38%
Máté én nem így értettem. Ha látják hogy a kicsifiúk barbizik oké, de én arra gondoltam, hogy ráerőszakolták hogy meleg legyen.
2017. aug. 1. 12:18
 4/10 anonim ***** válasza:
31%

#2-es mert az annyira normalis, ha hagyjak, hogy a gyerekuk ilyen elcseszett gondolkodassal elje az eletet.. inkabb ha hamar eszreveszik, hogy van erre hajlama, a dolog ellen kene nevelni, vagy szakemberhez vinni, aki jo utra teriti.

18/L

2017. aug. 1. 12:22
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

3-as. Az úgy más dolog nem szabad rá eróltetni a gyerekre a szülő akaratát.

4-es te egy ostoba vagy ez nem betegség hogy orvoshoz vigyék aztán az orvos meggyógyítja. Te igen ritka buta vagy e téren, már ne is haragudj érte.

2017. aug. 1. 12:32
 6/10 anonim ***** válasza:
11%
Hát b*sz*d ha ez igaz, akkor mik vannak?!
2017. aug. 1. 13:50
 7/10 anonim ***** válasza:
88%

Most itt az a kérdés:

NEVELTÉk - tehát szándékosan, tudatosan tanították erre

VAGY

HAGYTÁK - tehát a gyerekben volt alapból

2017. aug. 1. 14:40
 8/10 anonim ***** válasza:
7%
5# nem vagyok ostoba, csak normalis ertekrendem van, szoval de, ez egy betegseg.
2017. aug. 1. 14:47
 9/10 A kérdező kommentje:
7-es a válasz hogy nevelték
2017. aug. 1. 15:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tisztázzuk.

Az hogy valaki meleg és transgender, két külön dolog.

Ha valaki transznemű, lehet hetero vagy meleg.

Akkor lesz valaki transz meleg, hogyha nemet változtat, pl: nőből férfi - de ígyis a férfiakhoz vonzódik.

Ha nővől férfi lesz és a nőkhöz vonzódik akkor transz hetero férfi.

Az egyik ismerősöm egy hetero transz fiú. Számára a kezdetektől tiszta volt, hogy nem "kislány", és a szülei ennek megfelelően hagyták, hogy azzal játszon, amivel akar, azt vegye fel, amit akar, illetve a lányneve férfi változatán szólították - pl. Petra -> Péter

Most 18 éves, jelenleg is folyik a nemváltoztatás folyamata (orvosi szakvélemény, jogi névváltoztatás, műtétek).

Nem beteg ember, boldog párkapcsolatban él egy lánnyal, jó egyetemre jutott be, mérnöki karra. A gimnáziumban végig fiúnéven szólították, a fiúkkal volt testnevelés órán, illetve a fiú wcbe járt.

Egyéb kérdés??

2017. aug. 1. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!