Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekvállalás? Hogyan lehetséges?
Milyen módszerek állnak rendelkezésére egy leszbikus párnak? Mesterséges megtermékenyítés? Ökörbefogadás? Béranya? etc?
Koszi előre is :)
Leszbikus párnak egyik sem.
Egyedülálló anyukának a mesterséges megtermékenyítés, vagy a sunyiban csórunk egy pasitól anyagot féle, de én ezt nem igazán tudom ajánlani. 1: Honnan tudja a pasi, hogy a nőci nem fogja gyermektartással fenyegetni később? 2: Ha én gyereket akarnék, akkor a párommal ketten nevelni, nem többen. Mi van, ha beüt a fickónak, hogy neki kell a gyerek?
Úgyhogy inkább a mesterséges megtermékenyítés. A béranyaság ma illegális Magyarországon.
#5 Az egyedülálló szülőkről ne is beszéljünk...
De nem ez volt a kérdés, köszönjük szépen.
Bocsánat, de az állam nem tiltja. Nem fogja elvenni a gyereket, akit egx leszbikus pár nevel, csupán annyi van megszabva, hogy hivatalosan csak az egyik lehet a szűlője.
De igazából pont leszarjuk, miként vélekedsz, mert nem ez volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!