Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Érdemes 19 éves fiúként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes 19 éves fiúként összeköltözni egy 41 éves férfival? Csábít a dolog, hogy végre városban lakhatnék, nem itthon, de nem tudom lekössem e magam.19/f

Figyelt kérdés
2017. júl. 25. 21:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%
Erős ragaszkodás stb. De ezt így nehéz ha nem tudni te viszonoznád e ezt vagy csak "kaland".
2017. júl. 25. 21:39
 12/22 anonim ***** válasza:
91%
De ha csak "kalandként" fogod fel akkor szerintem ne. De te tudod.
2017. júl. 25. 21:41
 13/22 anonim ***** válasza:
86%
Lakásod és munkahelyed persze nincs, azt ilyet hívják hímri.gyónak.
2017. júl. 25. 22:16
 14/22 anonim ***** válasza:
91%
Ocska riherongy vagy, ha csak azert hozza koltozol, hogy varosban lakj. Ez pontosan ugyanaz a helyzet, mint az olcso nok, akik csak a penzert vannak a pasikkal. Ha neked ez belefer az enkepedbe, hat rajta.
2017. júl. 25. 22:30
 15/22 A kérdező kommentje:
19 éves fiúnak hogy lenne lakása? Áruld már el. A nők is nézik az egzisztenciát. A lúzerek bánatára.
2017. júl. 25. 22:36
 16/22 anonim ***** válasza:
85%
Hát ha volt kapcsolatotok akkot valamennyire ismered, nem? Akkor szerintem nem gáz, de mondjuk nem tudom az ágyon kívül mennyire ismered mint embert, mennyit beszélgettél vele.
2017. júl. 26. 07:46
 17/22 anonim ***** válasza:
84%

Ez attól függ, ki hogyan áll ehhez a "kapcsolathoz".

Ez az ember apád lehetne, így nem valószínű, hogy életed végéig vele maradsz. Ő hozzád képest egy öregember, te pedig hozzá képest egy éretlen gyerek vagy.

Az a kérdés, hogy ő mit szeretne. Ha komoly kapcsolatot (ami 41 évesen eléggé érthető), akkor ne költözz oda, mert egyrészt gerinctelen dolog kihasználni a másikat, másrészt pedig szenvedést okozol neki, hiszen ő szeret téged, mégis tudja azt, hogy csak a lakhatás miatt vagy vele.

Ha azonban előre pontosan letisztázzátok, hogy ez nem komoly kapcsolat, csupán szexkapcsolat, illetve megszabjátok a feltételeket, vagyis azt, hogy amiért megadja neked hogy városban lakhass, elszakadhass a szülőktől, ráadásul el is tart téged, akkor cserébe (a szexen kívül neked is tenned kell dolgokat, pl házimunka elvégzése vagy akármi.

Lényeg, hogy pontosan beszéljétek meg hogy ki mit akar vagy nem akar.

2017. júl. 26. 12:25
 18/22 A kérdező kommentje:
Én is dolgozom már, és mindkettőnk jól jár. Én odaköltözöm, ő pedig kap egy friss húst. Sok negyvenes örülne egy 19 éves fiú seggének.
2017. júl. 26. 12:46
 19/22 anonim ***** válasza:
80%
Szimplan undorito kur.va vagy.
2017. júl. 26. 13:14
 20/22 anonim ***** válasza:
82%
Szia! Nagyon személyiség függő, de tapasztalatból mondom hogy müködhet ez a dolog. Te is sokat tanulhatsz és nyerhetsz ezáltal, de ha ez részedről egy viszonzatlan vonzalmú kapcsolat, akkor ez szülhet olyan helyzeteket amik konfliktust okozhatnak. Előre tisztázd le véleményem szerint a dolgokat, őszintén és szókimondóan beszéljétek át a helyzetet. Ha így is elfogadja, és neked is jó így akkor mindketten nyerhettek ebből a helyzetből...
2017. júl. 26. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!