Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes 19 éves fiúként összeköltözni egy 41 éves férfival? Csábít a dolog, hogy végre városban lakhatnék, nem itthon, de nem tudom lekössem e magam.19/f
Figyelt kérdés
2017. júl. 25. 21:11
1/22 anonim válasza:
Mi köztetek a kapcsolat? Csak úgy? vagy egy "pár" vagytok?
3/22 anonim válasza:
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de azért, hogy városban lakhassak, nem rohannék örök hűséget fogadni egy pasihoz...
4/22 A kérdező kommentje:
Volt köztünk kapcsolat, de nekem lazának indult. De belémszeretett. D. Nyilván nem örök hűségről van szó, inkább kiindulópontról.
2017. júl. 25. 21:19
6/22 anonim válasza:
Hát ha te nem akarod annyira és hosszú távon nem tudnál mondjuk "belé szeretni" akkor szerintem csak azért ne.
7/22 A kérdező kommentje:
Jobb ott, mint itt.
2017. júl. 25. 21:25
8/22 anonim válasza:
Nézd, te tudod. De ez kicsit olyan k....-s. Én nem tenném szét a lábamat senkinek érdekből. De mondom, te tudod.
9/22 anonim válasza:
Az lehet, hogy jobb de később már lehet, hogy nem így fogod gondolni, ha nem sikerül gyorsan egy "biztos" hátteret kialakítanod, hogy ha úgy alakul elmehess tőle. Már pedig ha beléd szeretett egyre többet akar majd szerintem, azt pedig te tudod, hogy te is "többet" akarsz e majd.
10/22 A kérdező kommentje:
Mit akarhat többet, ha nála lakom?
2017. júl. 25. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!