Az állat kereskedésekben kapható "takarmány egereket, , ha házi állatként szeretném itthon tartani, akkor mennyire megbízható a dolog? Hallottam olyat, ezek az eleségnek tartott fehér egérkék elpusztulnak 3-4 hét múlva. Ez igaz-e? (Remélem nem. )
Figyelt kérdés
2017. febr. 21. 18:35
1/7 anonim válasza:
Nincs velük semmi baj. nyugodtan lehet otthon is tartani őket. Én évek óta tenyésztem itthon őket, igaz a hüllősöknek, illetve vadászgörényeseknek. Viszik mint a cukrot. Amikor kezdtem, vettem 5 nőstény és 1 hím egeret a boltban. azok szaporodtak, eléggé rendesen. 30-40-esével hordják tőlem akiknek kell!! Szívós állatok ezek, semmi bajuk nincsen.
2/7 anonim válasza:
Alapból ugyanolyan egér viszont lehet beteg vagy vemhes. Viszont érdemes olyan helyről ahol tűrik valamennyire a kézben létet, én takarmány patkányt vettem házikedvencnek, imádnivaló kis tetű csak mindig rosszalkodik.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Esetleg még az érdekelne, Budapesten hol érdesmes fehér egérkèket beszereznem? És a "3làn egyed" ideális párosítás lenne-e?
2017. febr. 22. 07:35
4/7 A kérdező kommentje:
Mert szaporítani nem szeretnèm őket, tènyleg csak házikedvencnek.
(Akár csak másnak a Hörcsög.)
Így az elkèpzelésem:
- 3Làny egérke együtt
-1 nagyobb ketrecben
- sok szeretettel elárasztva. :)
2017. febr. 22. 07:39
5/7 anonim válasza:
Igen, 3 egynemű jól elvan viszont ha nem vagy 1000% biztos benne hogy lány inkább kérdezz meg egy hozzáértőt. Ketrecből nem tudom mekkora kell nekik de ne ilyen apró 20x40-es sz-a-rt vegyél, egy jó nagyot, amekkorát csak találsz (érdemes jófogáson szétnézni akár a madárkalitkák között is)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, aki válaszolt nekem. :)
Ma voltam pár állatkereskedésben, és igaz elég furcsán néztek rám, hogy nem eleségnek, hanem "háziállatnak,, akarok egérkét, és szeretgetni akarom, nem megetetni valamivel... De, nem érdekelt én kitartok a célom mellett. Akár milyen "a szokástól eltérő,, :P
Remélem nem is lesz semmi bajuk, és egészséges egyedeket hozok majd haza és itt el is éldegélnek boldogan jó ideig! :)
2017. febr. 22. 22:58
7/7 anonim válasza:
Költözz falura. Felénk elég kajak egerek meg patkányok vannak.Multkor is ganéztam a tehenek allól és akkora patkány került elő mint egy labrador. Ha gondolod gyere át prviátba add meg a címed és küldök neked egészséges patkányt meg egeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!