Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ennyi idősen lettem meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi idősen lettem meleg?

Figyelt kérdés
Soha nem gondoltam arra,hogy pasival szexelnék,de most 39 évesen fojton azon jár az agyam,hogy milyen lenne,ha egy fiatal srác leszo#na,vagy én őt. Változhat ennyi év után a szexuális hovatartozás?
2017. júl. 22. 17:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szexbe nem mennél bele sráccal?
2017. júl. 22. 17:51
 12/18 A kérdező kommentje:
12# Nem tudom! Belegondoltam már párszor és inkább az a része izgatób számomra ,ha arra gondolok milyen lenne ha megdu#nának. Bár biztos van olyan fiú akit dugnék is ! Nem tudom!
2017. júl. 22. 17:57
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Most, életed középtáján döbbentél rá, hogy ez azok közé a dolgok közé tartozik, amelynek az átélésé egy átlagos férfi számára a kevéssé valószínűek közé tartozik. Ennél jóval nagyobb az esélye, hogy megmászod a Himaláját vagy te leszel a miniszterelnök....
2017. júl. 22. 21:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Azon kívül, hogy rohadt irreveláns az utolsó hozzászólása még csak nem is igaz, valójában elég gyakori jelenség.

Annál mindenképp, mint hogy egy férfi miniszterelnök legyen.

De tudom egyeseknek jobb abban a tudatban élni, hogy ez egy a millióból dolog, holott rohadtul nem.

Igen, előfordulhat, hogy ennyi idős korodra előjöjjön belőled az érdeklődés.

Amúgy meg meleg nem lehetsz, hiszen a nők is bejönnek, biszexualitásnak hívják.

Hozzátennék még valami, ha már feljött a kérdés, ha ez eredendően genetika, akkor hogy lehet, hogy egyeseknek mégis úgy változik ez mint az "ízlés".

Azért mert melegnek lenni tök más.

A leírásod alapján nálad ez inkább fétish szerű új érdeklődés.

Ellenben ha meleg vagy, és úgy jön be egy srác akkor az adott esetben minden porcikájával és mozzanatával megmozgat benned valamit.

De ez csak az én véleményem, a szexualitás ennél 1000x bonyolultabb dolog.

2017. júl. 22. 23:16
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

-Meleg lettem?

-Szereted a nőket?

-Igen.

-...

2017. júl. 23. 11:56
 16/18 A kérdező kommentje:
Igen szeretem a nőket és 16 éves korom óta mindig volt párom. 1 kivétellel mindig én szakítottam és csak akkor ,ha már volt más.
2017. júl. 24. 17:36
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

". 1 kivétellel mindig én szakítottam és csak akkor ,ha már volt más."

Buszke lehetsz magadra.

2017. júl. 24. 17:37
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok büszke. Szeretem a nőket de csak egyet nem tudok.
2017. júl. 24. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!