Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől meleg lettem?
28 F vagyok.Mindig is a lányokat szerettem,hozzájuk vonzódtam.
Jelenleg is párkapcsolatban élek egy nővel.
A probléma ott kezdődik,hogy pár napja egy házibuliban nagyon csúnyán berúgtam és hát lecummantot ott egy srác,és még jól is esett.
Azóta mély depresszióba vagyok.Nemlehetek meleg.Nem is vonzódok hozzájuk.
Ettől már melegnek számítok?
Biszex vagy te, nem bu zi.
25/f, biszex
Nem vagy meleg, csak biszex, viszont egy gerinctelen féreg vagy, amiért párkapcsolatban ilyet csináltál.
Nem, a pia nem mentség.
A gerinctelen szóval nem kéne dobálózni, és egyébként az vesse rá az utolsó követ...!!
Max bisex vagy, vagy van egy enyhe bi beütésed, semmi több, de nem kell, és nincs is mit szégyellni rajta, annyi de annyi kiemelkedő személyiség van a világon akik melegek vagy bisexek.
Ettől aztán nem kell mély depresszióba esned, ez nem egy deviza hitel :)
Melegnek vagy bi-nek akkor lennél ha újra megkeresnéd a csávót hogy csináljátok újra.
Nem. Akkor vagy meleg, ha melegnek érzed magad, fiúkkal akarsz járni, szeretkezni és lenni. Ha a lányokat szereted, akkor hetero vagy.
Oké, volt meleg kalandod, na és? A heterok egy jó részének szintén, mégis heterok. Az vagy, aminek te érzed magad, nem az, amit a hülye társadalmi konvenciók és sztereotípiák ráderőltetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!