Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nektek milyen az alompasi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen az alompasi?

Figyelt kérdés

Kulso belso is erdekel minel reszletesebb annal jobb :)

Ha nagyon jofejek vagytok a kulsohoz linkelhettek is egy idealt ;)

Kort is ha lehet 😘

2017. júl. 11. 21:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%

Külső: magas (175cm és fel fele igen nekem a 175 már magas mert vagyok 158cm xd)sőtèt haj pl. Fekete,sötét barna világos szem kék vagy zöld mint az enyém :) férfias,szőrős csak ne a hónalja meg ne ott lent minden máshol oké szakál mindenképp be jönn haj inkább rövid és tetoválás az nagyon bejönn! 😍

Belső: kedves,megértő,gondoskodó,türelmes,nyugodt,védelmező, vicces,oda adó,romantikus, kreatív és ne legyen buta

[link]

Az egyetlen világos haj ami be jönn az a fehèr-re festet vagy ezüstös haj és ő az akinek a hosszú haj is sexy és huu -w-

[link] #tbm=isch&q=Witcher+Geralt

2017. júl. 12. 08:36
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
19/F/P az le.maradt (utcsó vagyok)
2017. júl. 12. 08:37
 13/22 Sunshinedoll ***** válasza:
66%
gazdag, sokat alszik, 81 éves, infúzióra van kötve, rám íratja a vagyonát.
2017. júl. 12. 15:58
 14/22 anonim ***** válasza:
98%
Számomra az álom pasi egy olyan ember, aki fekete hajú, van rajta izom, de nem testépítő és amikor mellette vagyok akkor érzem hogy biztonságban vagyok. Kedves, de ha valami olyan döntést akarok hozni, ami nem biztos hogy meggondolt akkor lebeszél róla, nem önfejű és érdekli a másik véleménye, őszinte, benne van azért a vadabb, picit betegebb dolgokban, de csak a 4 fal között, érzelmes, szóval ha megcsókol akkor azt nem muszályból csinálja, hanem lehet érezni benne hogy örül. Nyitott az új dolgokra, okos, ha pl az úton csókolózunk, akkor le se szarja hogy mások mit gondolnak, kiállna értem. A kinézetét MarkE Millerhez hasonlítanám. ( [link] )
2017. júl. 12. 22:13
 15/22 anonim ***** válasza:
2017. júl. 13. 00:01
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Külsőre:Izmos, jóképű , lehetőleg nálam magasabb(186+) de ez nehéz, széles vállak, aranyos mosoly. Szexi borosta, szörős mellkas.

Összességében legyen olyan mint Kellan Lutz:

[link]

Belső: egészségem máj és szív, tiszta tüdő :P XD XD

Személyiség:kedves,bujós,jószívű,öszinte, jó hallgatóság és megérti ha nem szeretek beszélni. De ha kell meg tudjon védeni testileg és lelkileg is.

Van még több is. De úgy vagyok vele hogy a személyiséget lehet változtatni és elfogadni is. Így az másodlagos dolgok. Fontosabbak számomra a külső jellemzők.

22/F/passzív

Borsodból.

2017. júl. 13. 11:00
 17/22 anonim ***** válasza:
98%
2017. júl. 14. 11:48
 18/22 anonim ***** válasza:
98%

nekem most ő az álompasi:

[link]

2017. júl. 14. 12:02
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Isak<33 :D
2017. júl. 14. 12:09
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Belső: szerénység, magabiztosság, udvariasság, ha kell, brutális őszinteség, ami nyerő.

Külső: elég felszínes kis r**ancnak fogok tőle tűnni, de ez van, ettől még nem vagyok az.

Szeretem, mikor egy igazi kigyúrt, löncshúsfarkú bikával állok szemben. :D

2017. júl. 14. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!