Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen az alompasi?
Kulso belso is erdekel minel reszletesebb annal jobb :)
Ha nagyon jofejek vagytok a kulsohoz linkelhettek is egy idealt ;)
Kort is ha lehet 😘
Külső: magas (175cm és fel fele igen nekem a 175 már magas mert vagyok 158cm xd)sőtèt haj pl. Fekete,sötét barna világos szem kék vagy zöld mint az enyém :) férfias,szőrős csak ne a hónalja meg ne ott lent minden máshol oké szakál mindenképp be jönn haj inkább rövid és tetoválás az nagyon bejönn! 😍
Belső: kedves,megértő,gondoskodó,türelmes,nyugodt,védelmező, vicces,oda adó,romantikus, kreatív és ne legyen buta
Az egyetlen világos haj ami be jönn az a fehèr-re festet vagy ezüstös haj és ő az akinek a hosszú haj is sexy és huu -w-
[link] #tbm=isch&q=Witcher+Geralt
Külsőre:Izmos, jóképű , lehetőleg nálam magasabb(186+) de ez nehéz, széles vállak, aranyos mosoly. Szexi borosta, szörős mellkas.
Összességében legyen olyan mint Kellan Lutz:
Belső: egészségem máj és szív, tiszta tüdő :P XD XD
Személyiség:kedves,bujós,jószívű,öszinte, jó hallgatóság és megérti ha nem szeretek beszélni. De ha kell meg tudjon védeni testileg és lelkileg is.
Van még több is. De úgy vagyok vele hogy a személyiséget lehet változtatni és elfogadni is. Így az másodlagos dolgok. Fontosabbak számomra a külső jellemzők.
22/F/passzív
Borsodból.
nekem most ő az álompasi:
Belső: szerénység, magabiztosság, udvariasság, ha kell, brutális őszinteség, ami nyerő.
Külső: elég felszínes kis r**ancnak fogok tőle tűnni, de ez van, ettől még nem vagyok az.
Szeretem, mikor egy igazi kigyúrt, löncshúsfarkú bikával állok szemben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!