Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen az alompasi?
Kulso belso is erdekel minel reszletesebb annal jobb :)
Ha nagyon jofejek vagytok a kulsohoz linkelhettek is egy idealt ;)
Kort is ha lehet 😘
Kicsi, vékony, kislábyos, kerek popsival, csupasz, kicsi kukival😃, az se baj ha szűz
Kedves legyen, aranyos, megértő, szubmisszív, őszinte, vicces, nyitott, nem hisztis, önzetlen😃
Ha van itt ilyen srác, akár írhat is, az se hátrány😃
Külső: nagyobb darab, mint èn (átlagos vagyok), nem piszkafa, de nem is hordó, igényes, szőrös :P
Öltözködés, farokméret stb. nem érdekel, normális keretek közt.
Belső: hűséges, megértő, sportszerető, domináns, intelligenciában nagyjából az én szintem
Külső: szőke vagy barna haj, lehetőleg hosszabb, ami manapság a divat (nem ilyen fülig érő, de majd mondok nevet), szép, helyes arc, kék szem jön be nekem a legjobban, vagy zöld mimt nekem :), nem tú l magam, kb akkora mimt én, vékony, lehet izmos is, az még jobb, de nem túlságosan.
Belső: türelmes, megértő, vicces, lehet egy kicsit őrült is, persze csak nagyon enyhén, mindenkiben van ilyen, kedves, ölelkező, stb...
Aki a világon a legjobban tetszik: Aaron Rhodes. Nézz utánna ha nem ismered, pl Instán. Ő amúgy meleg is. :) 16f
Külsőre: átlagmagas (175-185 cm), atletikus, szálkásan vékony testalkata van széles vállakkal, keskeny csípővel, vastag nyakkal, eres alkarokkal és kézfejekkel, szép sima a bőre, kis borostája is lehet, lába, karja mindenképp szőrös felsőteste is lehet enyhén (szőrcsík a köldökig nagy plusz). Haj, szem, bőrszín nem számít. Pénisze átlagos (a nagy fáj).
Belsőre: inkább feminin mint macsó férfias. Empatikus, megértő, udvarias, romantikus. Fontos hogy tájékozott és intelligens legyen illetve szerény és visszafogott nem egy nagyképű kondi-szelfi-buli herceg.
Tehát egy aranyos kedves átlagos srác az ideálom.
Olyan aki reggel.eltunik
Szertefoszlik
De.este mindig furdovel es vacsoraval var
:-)
Vékony, 175 cm körüli, lányos, jó stílusú, aranyos fiúk. :3 Nekem csak a lányos, félénk kis aranyos fiúk tetszenek. Belsőre is inkább lányosabb, félénkebb legyen, kettőnk közül ő lenne a lány. :D Az ölembe ültetném, ölelgetném, stb. :D
21
Van egyáltalán Magyarországon
jaj véletlen elküldtem.
*Van egyáltalán Magyarországon ilyen kicsi aranyos meleg/bi fiú? :D
Külsőleg vékony, nem nagyon magas, helyes arcú, belsőleg aranyos, romantikus, megértő, emellett azért intelligens/művelt is :)
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!