Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nektek is ilyen az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek is ilyen az álompasi külsőleg-belsőleg?

Figyelt kérdés

Én biszexuális vagyok, elismerem mindkét nem szépségét és jó tulajdonságait, sőt, úgy általában elég alaposan ki is elemzem az embereket - ez majd irományomban is ijesztő méreteket ölt. Van egy fiú haverom, akit egy random halál unalmas buliban analizálgattam, és rájöttem, hogy talán vonzódom hozzá szexuálisan, a leírás alapján kíváncsi vagyok, ti is így lennétek-e vele, lányok.

Külsőleg egy tipikus atléta testalkatú, elég magas (185-7 biztos van), és elég szálkás izomzattal rendelkezik. Mérsékelten szőrös, ott, ahol kell. Nyaraláson ugye volt szerencsém viszonylag fedetlenül látni egy évtized versenyszerű triatlon eredményét... És igen. Nincs olyan négyzetmilliméter a testén, ami ne lenne izmos, és mégis, az összkép vékony. A hasa olyan, mint egy dombornyomásos sakktábla, de a bordái ugyanúgy kirajzolódnak, ezen kívül még észrevettem rajta apró szikrákat keltő részleteket: a két elég hangsúlyos mélyedés a derekán, a szintén feltűnő kulcscsont, az érhegység a kezein.. Véleményem szerint ez az ideális. Egyedül vagyok ezzel?

Viszont a teste elenyésző az arcberendezése mellett: lényegében hibátlan a bőre, apró szeplők vannak rajta, amik még illenek is oda. Kitüremkedik az arccsontja, amitől kicsit karakteresebb lesz, nagyon szépek a fogai, olyan világosbarna haja van, amihez sosem nyúl hozzá, csak úgy van, mintha arra várna, hogy valaki beletúrjon. Viszont ami a legfeltűnőbb, azok a szemei. Én ekkora szemeket még nem láttam, ha jobban kinyitja, egyenesen ijesztőek. És ami a lényeg: Olyan mély kékek, mint az óceán egy jó mély hasadék felett. Több, mint esztétikus.

Akkor most kitérnék egy kicsit a személyiségére, ami szintén szóra érdemes, mert igazából ez adja a vonzalom nagy részét. A középiskolában osztálytársak vagyunk, és jóban is lettünk. Amit nagyon bírtam benne, az a hihetetlen mértékű örök nyugalom és lesz#rom attitűd, amit állandóan művelt. Ahogy hozzáállt ahhoz, ami amúgy kötelesség, de rohadtul nem látta értelmét senki. Ami a legjobb ebben, hogy ennek ellenére is ő volt a legokosabb a matek-és fizikaórákon. Nem tehetek róla, de a reálos agy beindít. Ő pedig arra született, hogy számoljon, analizáljon, és a szemeiben is számokat látok, és ezt egyszerűen imádom.

Ezen kívül pedig elég jó beszédkészsége van és intelligensen fogalmaz. Az egyetlen gond vele, hogy a tehetségét nincs kedve kihasználni.

Ezeken kívül van benne egy alapvető titokzatosság, izgalom, kiszámíthatatlanság. Néha elképesztően infantilis, néha ugyanennyire intelligens, néha beképzelt, néha pimasz, néha viszont irritáló, érzéketlen, és a legrosszabb benne talán az, hogy rendkívüli módon haragtartó.

Én viszont ezt is szeretném benne. Mindent egyszerűen. Verset tudnék róla írni, ha lenne kedvem.

Nektek ez alapján mi a véleményetek róla? Bocs a hosszú és cselekmény nélküli szövegért, kaptok egy krumplit.

19L

2015. aug. 30. 03:46
 1/9 A kérdező kommentje:
osztálytársak VOLTUNK*
2015. aug. 30. 03:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Én elolvasnám azt a verset! :D
2015. aug. 30. 04:01
 3/9 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Engem a krumpli érdekelne inkább.
2015. aug. 30. 04:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Majd ha legközelebb betépek, írok egy verset róla. Neked meg küldöm a krumplit postán meg minden
2015. aug. 30. 04:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Most be voltál tépve? :D
2015. aug. 30. 04:09
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem, most csak randomkodom
2015. aug. 30. 04:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Azért vonz minden jó és rossz tulajdonsága egyaránt mert szerelmes vagy.

Egy fantomkép rajzoló elélvezne a képességedtől,én nem tudom így megfigyelni az emberek külső sajátosságait.

2015. aug. 30. 05:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Én csak a kérdésre válaszolok... nem, nem ilyen számomra az álompasi, sőt, bizonyos tulajdonságai kimondottan ellenszenvesek számomra.

Eleve nem vonzódom a szálkás alkathoz, sem a világos hajhoz.

Belsőre a "lesz#rom attitűd" és a céltudatosság hiánya kifejezetten taszít. Az érzéketlen férfiaktól meg egyenesen menekülök.

2015. aug. 30. 12:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerelmes lettem :D
2015. aug. 30. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!