Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mi vonz egy nőben/lányban külsőleg és belsőleg egyaránt?
Külsőben: nincs elvárás, vagy zsáner, annyi, hogy legyen ápolt, igényes.
Belsőben: IQ, EQ!!!
Belső: ha humoros, de karakán; komoly az érzelemvilága.
Külső: a szép lábak
Nem is tudom hogy fogalmazzam meg, én az olyan romlott úrinő tipusra bukom. Tehát külsőleg legyen extranőies, elegáns, de egyben kacér, belsőleg intelligens, olvasott, nyitott gondolkodású és vakmerő. Imádom a porcelán bőrt vékony derekat smaragzöld szemet. Lányok ha valakire ez akár csak részben illik szívesen ismerkedem :)
Én is a fentebb leírt tipus vagyok
belsőleg:
-legyen önálló, mind gondolkozásmódban, mind tettekben.
-legyen intellektuálisan és érzelmileg hasonló szinten
-legyen jó érzés mellette lenni, ne érezzem magam frusztrálva, és ő se tőlem.
-mutassa ki, hogy vonzódik hozzám és fontos vagyok neki, időnként teperjen le, vagy tegyen gesztusokat amiből ez érződik.
-legyünk kompatibilisek szociálisan, nagyjából hasonló dolgokat szeressünk, ne zavarja a baráti köröm, engem se az övé
külsőre:
-az optimális, ha nem nagyon fiús vagy nagyon lányos, hanem valahol az arany középút.
-tudjon öltözködni. az elegáns fiús stílus, meg hát bejönnek az alterosabb lányok
-legyen ápolt, ne legyen lyukas foga, zuhanyozzon, használjon deót. az különösen nem érdekel, ha nem borotválkozik, de ne legyen büdös.
-legyen szép keze, jó feneke
-inkább husis mint sovány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!