Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az, hogy utcán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy utcán rengeteg srác, férfi megtetszik, szimpatikus, szivesen megismerném, viszont egy társkeresőn meg nagyon válogatok? 21f

Figyelt kérdés

2017. júl. 9. 10:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Titeket is zaklatlak csak ezekkel a mindennapi problémával, akkor legalább esetleg irjon kommentbe egy happy endes storit, pls
2017. júl. 9. 15:22
 12/16 anonim ***** válasza:
73%
"Mert aki sokat válogat - annak kevés jut!" mondá a népi bölcselet. DEEE igazad van, jól meg kell nézni, (nem "csak" szépségre - megbízhatóság, értelem, érzelem, ízlés stb. - és hidd el, a kor a legkevésbé ami számít!) Voltam sok évvel idősebbel - és fiatalabbal. Egyik tapasztalt, rámfigyelő, óriási élményt nyújtó volt, - a fiatalabb meg el volt telve magával, a mennyiséget díhazta, nem is értette, miről beszélek, amikor a "minőségről" beszéltem. Aztán oda került volna a sor, s kinyőgte, max 10 perce van. Azt ajánlottam, verje ki. Egyedül, - mert nekem a saját játékom is tovább tart - s közben vagy 5-6x eljutok a csúcsra, - de nem megyek el. Nem AZ a lényeg, hanem az oda vezető út! Mondom, nagyon fontos kitől tanul az ember! Nekem, szerencsém volt! S majdnem elmentem mellette - csak azért, mert idősebb volt nálam. DE SOKKAL TAPASZTALTABB - szerepjátékot csináltunk: ő volt a szigorú- de szerető tanárbácsim, - én meg az engedelmes jó diák! Ő VÁLTOZTATTA MEG AZ ÉLETEM! Sokáig voltunk barátok a feleségeink mellett... azután elköltöztek messze. Kívánom neked, találj egy ilyen minőségi pasira, s megéled azt, amiért érdemes bisexnek lenni! Mottóm: Inkább ritkábban, - de akkor jót! A legjobbat! :)
2017. júl. 10. 13:37
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi :) neked is hasonlókat
2017. júl. 11. 11:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
anno fiúmat társkeresőn ismertem meg, azóta is ugyanúgy szerelmesek vagyunk egymásba, kevés emberrel alakult ki olyan mély érzelmi kapcsolatom mint vele
2017. júl. 20. 07:24
 15/16 anonim ***** válasza:
92%
Ne haragudj a kérdésért, de olvastam, hogy nem vállalod fel magad. Így hogyan vállalnád fel a párodat? Titkolni szeretnéd?
2017. júl. 20. 08:48
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem, tudod ha már kialakult az a mély dolog, szerelem... ilyenek, segitene, sima felvállalnám, hogyha ez boldoggá teszi, hogy igenis ő a pasim és nem szégyellem, de igy az elején... nehéz
2017. aug. 27. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!