Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Miért akartok heteró sráccal szexelni?
Meleg létemre nem hiszem, hogy ilyen megfordulna a fejembe. Ahogy én elvárom, hogy a heterók tiszteletben tartsák azt, hogy én meleg vagyok, úgy a srácnak is tiszteletben kéne tartania, hogy te a lányokhoz vonzódsz.
19f
Kedves #7!
Én a #4-ről beszéltem.
#5ös voltam
Ezt imádom az emberekben: béla meleg és rám írt hogy bejövök neki(következtetés)--> az összes meleg férfi ráhajt a heteró pasikra..
Miért gondolod hogy a melegek heteró srácokkal akarnak szexelni és e célból le is szólítják azokat? Azért mert te pont kifogtál egyet aki olyan amilyen? Mit gondolsz hetero fiú lánytól nem kérdezi meg hogy: "szia van e kedved szét tárni a lábaidat előttem?" na persze az normális..
Tudod attól még hogy valaki a saját neméhez vonzódik nem azt jelenti hogy rá is hajt mindenkire, ezt nem ártana figyelembe venni, én sem ilyen vagyok annak ellenére hogy fiú létemre a fiúkat szeretem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!