Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Miért akartok heteró sráccal szexelni?
1) A melegek zöme ha ki is kezd hetero sráccal, az többnyire véletlenül van. Tudod, senkinek sincs a homlokára írva, hogy melyik nemhez vonzódik, ergo néha becsúsznak ilyen malőrök. De a melegek rendszerint nem kezdenek ki olyan sráccal, akiről tudják, hogy hetero.
2) Biztos jól nézel ki, és bejöttél neki. Inkább örülj a bóknak.
Kérdéssel válaszolok:
Heteró srácok! Miért akartok leszbi csajjal szexelni?
Ugyanaz a szitu, nem? Az elérhetetlent akarják elérni, mert az izgatóbb. Szerintem ez - ha nem is ugyanolyan mértékben - mindenkire igaz.
A 17#-es korrekt, ahogy engem is mint meleg érdekelnek a hetero fiuk.
A legjobb szo rá az exotikum (különlegesség)
Ahogy egy fehér férfit egy színesbőrű
Egy színesbőrű férfit egy fehér leányka
Egy arabot egy szőke kék szemű
Egy meleg aktivat egy babaarcú vékony ázsiai
Stb stb
Vannak kivételek, de ez van.
És a legeslegjobb példa a legtöbb hetero fiu körében akik szexet akarnak csak
Az az elérhetetlen lány, akit nem lehet az ujja köré csavarni
Bár valamilyen szinten pontatlan vagyok, mert nem teljesen az elérhetetlenség érdekel egy heteroban, ha belegondolok az a laza, magabiztos kisugárzás, egy kis sportosággal (ugye a csajok miatt a hetero fiuk nagy része sportol, hogy minél több csajt felszedjen).
Az embert vonza a rosz, létezése, viselkedése alap pillére, azért tart ott az emberiség ahol most, ahogy a lányok a melegekre mondják, hogy vonzobbak, ugy mi melegek a heterokra.
Mindig van kivétel, mert a kivétel erősíti a szabályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!