Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Miért akartok heteró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Miért akartok heteró sráccal szexelni?

Figyelt kérdés
rám írt egy meleg hogy pénzért mennék e hozzá

2017. máj. 9. 20:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
27%
utolsó, nyilván akit érint azokra vonatkozott. JÓ pár ilyen kérdést olvastam az oldalon mostanában..
2017. máj. 9. 22:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem volt egyértelmű neki, hogy heteró a srác, biztos azt hitte, hogy kapható lenne ilyesmire.
2017. máj. 9. 22:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Van az a penz amiert a hajam korpas lesz... Szol a mondas az ismert tv-stol! Na hat szerintem ez mindenkire igaz. Amugy meg gaz! Az is ha vki fizet erte. Mashogy nem talal?
2017. máj. 10. 00:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan akiert Megéri fizetni.nekem van egy olyan baratom aki ha azt mondana hogy pénzért lefekszik velem fizetnek érte. Csak sajnos nem fog megtörténni. Srácokat tudok szerezni csak pont azt az egy srácot nem tudom akire mindennél jobban vágyakozom.
2017. máj. 10. 06:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Több olyan vélhetően heteroszexuális ismerősöm-barátom is van akivel szívesen lennék együtt így, vagy úgy, de tiszteletben tartom, hogy ők erre nem nyitottak, így nem is kísérletezek!, egyrészt nem akarom őket kellemetlen helyzetbe hozni, másrészt pedig én sem kívánok pofára esni...
2017. máj. 10. 08:51
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

1) A melegek zöme ha ki is kezd hetero sráccal, az többnyire véletlenül van. Tudod, senkinek sincs a homlokára írva, hogy melyik nemhez vonzódik, ergo néha becsúsznak ilyen malőrök. De a melegek rendszerint nem kezdenek ki olyan sráccal, akiről tudják, hogy hetero.

2) Biztos jól nézel ki, és bejöttél neki. Inkább örülj a bóknak.

2017. máj. 10. 10:51
 17/18 anonim ***** válasza:
92%

Kérdéssel válaszolok:

Heteró srácok! Miért akartok leszbi csajjal szexelni?

Ugyanaz a szitu, nem? Az elérhetetlent akarják elérni, mert az izgatóbb. Szerintem ez - ha nem is ugyanolyan mértékben - mindenkire igaz.

2017. máj. 10. 20:15
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

A 17#-es korrekt, ahogy engem is mint meleg érdekelnek a hetero fiuk.

A legjobb szo rá az exotikum (különlegesség)

Ahogy egy fehér férfit egy színesbőrű

Egy színesbőrű férfit egy fehér leányka

Egy arabot egy szőke kék szemű

Egy meleg aktivat egy babaarcú vékony ázsiai

Stb stb

Vannak kivételek, de ez van.

És a legeslegjobb példa a legtöbb hetero fiu körében akik szexet akarnak csak

Az az elérhetetlen lány, akit nem lehet az ujja köré csavarni

Bár valamilyen szinten pontatlan vagyok, mert nem teljesen az elérhetetlenség érdekel egy heteroban, ha belegondolok az a laza, magabiztos kisugárzás, egy kis sportosággal (ugye a csajok miatt a hetero fiuk nagy része sportol, hogy minél több csajt felszedjen).

Az embert vonza a rosz, létezése, viselkedése alap pillére, azért tart ott az emberiség ahol most, ahogy a lányok a melegekre mondják, hogy vonzobbak, ugy mi melegek a heterokra.

Mindig van kivétel, mert a kivétel erősíti a szabályt.

2017. júl. 9. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!