Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Ti a párotokat akkor is ki szoktátok elégíteni, ha ti épp nem tudtok/akartok szexelni?
Én párszor a kedvére tettem, de túlságosan elszaladt vele a ló, ráadásul azt mondta, hogy majd visszaadja.
Na, a majdból nem lett semmi, szóval én már nem játszok ilyet.
Ha nagyon taccson vagyok, lelkileg vagy fizikailag... Nyilván nincs semmi kedvem - erőm!
De ha úgy van,hogy csak női gondok vagy csak a szex nem okés valamiért, akkor igen..!
Egyszer volt, hogy annyira hányingerem volt gyomorrontás miatt, hogy inkább elaludtam a karjaiban, pedig mindketten szívesen szexeltünk volna. Amúgy ha ennyire nem durva a helyzet, én mindig benne vagyok, mert konstans fel vagyok izgulva a közelében :)
18/L
Ha csak arról van szó, hogy menzesz vagy egyéb akadály miatt nem lehet, akkor simán, de mondjuk ha dögrováson vagyok valami hülye vírustól, akkor az utolsó, ami érdekel, az az orálozás. Lelki problémáknál ugyanez, bár azért az nem szokott akadályozni az együttlétben, inkább stresszoldás. :)
Szóval az alap kérdéshez viszonyítva, ha nem "tudok", akkor persze, máshogy a kedvére teszek, ha viszont nem "akarok" együttlétet, akkor az orált vagy egyebet se fogom akarni, akkor nyilván nem.
Szerencsére párommal odafigyelünk egymásra annyira, hogy egyikünk számára se legyen erőltetett az együttlét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!