Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy szoktatok felizgatni a parotokat?
Én férfi vagyok szeretem ha engem izgatnak fel.
De a szerepjáték megteszi. Előjáték naná.
Persze imádja ha csókolgatom a nyakát vagy ha hozzá érek a derekához. De én szex terén imádok nyalni és ő élvezi ahogy csinálom :D. Most úgy általánosságban nem szex alatt. Hmmm erre nem tudok igazán sokat mondani :D.
simizés, csók, stb...
nem igazán jön össze így beindulni mindig :D de egy hosszú petting kárpótol mindent :)
Simogatom a combját, beleülök az ölébe, puszilgatom az állát, a nyakát, harapdálom a fülét, stb.
L
Az előzőeket én is alkalmazom.
- Plusz mondjuk ha kis kifli vagyon hozzásimulok, egészen az ölébe.
- Latin táncolunk, ott elég közel lehet kerülni (néha otthon is) :D
https://www.youtube.com/watch?v=GUeNRtnTADk
- Néha csak úgy elnyújtózom az ágyon, és nem kell rá sokat várnom :D
- Ha az ő pólójában/ingjében vagyok, az nem sokáig marad rajtam
- Ujjbeggyel végigkarcolni a hátán csókolózás közben
- vagy belemarkolni kicsit erősebben a karjába/hátizmába/fenekébe
Én is beleülök az ölébe, és nagy figyelmet fordítok a nyakára, a fülére, az ajkaira, a kar belső részére, tenyérre, ujjbegyekre. De általában annyi is elég, ha terpeszben, szemből ülök az ölébe, és átölelem a nyakát.
Szintúgy begerjeszti, ha valami hosszú ing vagy póló (lehetőleg az övé) van rajtam egy bugyival, esetleg kicsit kigombolom az inget. Ahogy #5 is írta, az ágyon kifekvés is jó, de hasonló hatást ér el, ha lehajolok valamiért, vagy nyújtózkodok, még akkor is, ha nem szándékozom vele semmit elérni. :)
Sehogy. Ott vagyok, ott van, és megy a szex, ennyi. :D
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!