Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, hogyan csaltátok meg a párotokat? és mi volt az inditék?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 20. 15:47
1/8 anonim válasza:
Túl nagy volt a szerszama, és egyszerüen nem tudott rendesen belémhatolni, megtetszett egy sokkal kisebb szerszámu
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi Franc, de nem a Herolddal kapcsolatos kalandodra vagyunk kiváncsiak. Humor Heroldka. :-)
2016. ápr. 20. 15:52
3/8 anonim válasza:
Hogy miért kevés volt az àgyban.
4/8 anonim válasza:
Odabújtam egy este, elrántotta magát a következő mondattal: "12 óra munka után ugye nem azt várod, hogy még meg is ba$$zalak..."
(Voltak gondok, de ez volt a végső pont, mielőtt megtette végül helyette más. Aztán szét is mentünk...)
5/8 anonim válasza:
Nem vagyok csaj, de egyszerűen hiányzik egy alapos, jó nagy dugás, amit sajnos nem kapok meg otthon, bár nagyon szeretem nem akarom elhagyni, de ez rettentően és régóta hiányzik.
6/8 anonim válasza:
4: csak akkor sajnállak ha te is dolgoztál aznap és nem otthon ültél és vártad amíg a pasi hazajön.
7/8 anonim válasza:
Volt egy "exem" két hónapig jártunk, nem nevezném igazán kapcsolatnak. Életképtelen volt, nem volt férfias, de azt hitte, ha bunkón viselkedik az emberekkel majd dominánsabb lesz, miközben félt mondjuk bérletet venni, mert idegenekhez kellett szóljon... Nagyon sötét korszakom volt, aláírom, majd találkoztam egy nagyon férfias férfival és tudtam, hogy erre vágyok, nem egy taknyos kölyökre. Az eset után amúgy szakítottam vele. A fickóval se volt komoly, csak segített felnyitni a szemem.
8/8 anonim válasza:
Mi az hogy hogyan? Neten megismerkedtem valakivel és úgy. Itthon nincs szex azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!