Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok. Ti a párotokat akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Ti a párotokat akkor is ki szoktátok elégíteni, ha ti épp nem tudtok/akartok szexelni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt erős menstruációra, lelki problémákra, egyéb gondokra. Ha nem tudnátok rendesen szexelni, a párotokat attól kielégítenétek valamilyen szinten? Orál vagy kézimunka formájában? Vagy ez csak a pasik hülye felfogása, hogy attól ők miért maradjanak hoppon?

2016. nov. 16. 15:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Egyrészt nem azért vagyok, hogy kiszolgáljam. Másrészt nem egy állattal jöttem össze aki nem tudja irányítani magát. Nem fog belehalni ha nem tud elélvezni, mert nem erről szól az élet. Vagy akár ki is verheti magának, ha ennyire akarja. Ha nem akarok valami baj miatt szexelni, akkor elvárom, hogy együttérezzen és ne a farkán járjon az esze. Ha pedig nem tudok konkrétan szexelni akkor kölcsönös élvezetekről lehet szó! De érdekes arról valahogy sosem beszél senki, csak az érdekli őket, hogy a pasi ki lesz-e elégítve. Nem vagyok szeretetszolgálat, nem fogok egyoldalú dolgokat osztogatni. Szóval igen, ez a férfiak hülye felfogása, hogy nekik ez jár, és hogy nehogy már hoppon maradjanak. Annyi rossz, önző pasasról lehet hallani, na én ennek inkább az elejébe megyek. És ebben az a legvicceseb, hogy ha a pasi nem akar szexelni akkor elvárja, hogy fogadjuk el, mert hát ő is érző lény, ne legyünk már önzők! Nevetséges. :D
2016. nov. 16. 18:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez nem kötelesség basszus, akkor kell ha mindkét fél kívánja, nem ha mindkét fél "tud" szexelni. Én van, hogy én kívánom, de nem lehet (pl. menzesz), és igen, ilyenkor jó érzés kielégíteni a másikat, de tőlem senki nem várja el, hogy kötelességszerűen megtegyem, amikor nekem nincs kedvem hozzá.
2016. nov. 16. 20:52
 13/13 anonim ***** válasza:
67%

#9 Ez nem szerencse kérdése, hanem egy felnőtt férfi és egy felnőtt nő kapcsolata.

"ez csak a pasik hülye felfogása, hogy attól ők miért maradjanak hoppon"

Ezzel a hozzáállásoddal van baj, leginkább azért, mert saját magadat is, mint férfit, lealacsonyítod. Vagy talán azt gondolod, hogy a férfiak csak dugógépek, amit bármikor be lehet kapcsolni? Te nem voltál még úgy lerobbanva influenzától, hogy élni se volt kedved, vagy nem voltál olyan passzban (fáradtság, stressz, meg a többi szokásos), hogy nem állt fel?

Mert a fenti kérdést meg is lehet ám fordítani: mit szólnál, ha ilyenkor a kedves barátnőd elvárná, hogy oké, nem tudsz teljesíteni, de légyszi, nyald már ki, meg ujjazd meg, meg oldd meg másképp, mert ő nehogymár hoppon maradjon miattad...

Látod, hogy mi a gond a kérdéseddel? :) Én nőként szívesen teszek a párom kedvére, ha úgy van, de soha nem lenne elvárás a dolog - egyikőnk részéről sem. Ha elvárás lenne, akkor már én sem örömmel tenném meg.

2016. nov. 16. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!