Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen kinézet bejön a fiatal aktívoknak?
Leírásból igen nehéz elképzelni, hogy hogyan is nézhetsz ki. De én csípőt sosem néztem még. Az ember önmagával szemben mindig kritikusabb, és hidd el hogy hiába is írna ide valaki olyasmit, hogy "adoniiisz vaaagy" :D, akkor sem lenne kevesebb gátlásod :). Az hogy vékony vagy szerintem előny (bár ízléstől függ :) ).
Amint említetted ezen NEM tudsz változtatni, így ne is rágódj rajta. Senki sem tökéletes, mindenki izgul hogy mi lesz ha lekerül a ruha, de ha már valakivel ott fogsz tartani, hogy meztelenül lihegve estek egymásnak, apróságokkal nem fogtok törődni. És a szélesebb csípő abszolút nem akadályozza, hogy ez megtörténjen veled akár most azonnal egy szexi aktívval. :D
Persze feminin vonás, meg a vékony csípő szexi de ez általánosítás. Szerintem már egy csomószor vertem széles csípőjű srácra, de nem emlékszem, mert a csípője pont nem érdekelt. ;)
F 25/ UNI
Szerintem ne törődj ilyen aprósággal! :D
Mindig lesz olyan aki beleköt valamiben és neki 100%-osan tökéletes srác kell (elég sokszor pont ők azok akik sehogy nem néznek ki)... Fontosabb, hogy ápolt légy és értelmes! Szerintem ilyen apróságon ne akadj fenn.. :D
Sok sikert a nyárra! :)
Nekem kimondottan bejön a lányosabb alkat például :).
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!