Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak itt olyan 20 év körüli...

Vannak itt olyan 20 év körüli lányok, akik jóval idősebbnek néznek ki a koruknál? 25 körülinek, vagy esetleg mégtöbbnek.

Figyelt kérdés
Vagy csak én vagyok ilyen? 21 vagyok, de 25-nek mond mindenki, a korombeli fiúk közt esélytelen párt találjak, kellemetlenül érzik magukat.

2017. jan. 5. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Gondold el mi lesz ha 30 éves korodra már 40-nek fogsz kinézni. Szívás. Őszinte részvétem!
2017. jan. 5. 20:18
 2/8 anonim ***** válasza:
33%
én 22 éves vagyok de sokan azt mondják hogy 23
2017. jan. 5. 20:20
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Hasonló cipőben járok, pedig nem öltözök úgy, hogy idősebbnek tűnjek, és az arcbőröm sem csúnya. Biztos a szemüveg...
2017. jan. 5. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:
28%
Akinek huszonéves korára mérvadó az, hogy 1-2 évvel idősebbnek mondják, az 10 évet nyugodtan letagadhat. Mentálisan.
2017. jan. 5. 20:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: igenis zavaró ez nekem, azért egy 21 éves és egy 25-26 éves nem egy korkategória...
2017. jan. 5. 20:31
 6/8 anonim ***** válasza:
54%
Bár én fiú vagyok, de 24 éves koromra legtöbben 28 körülit mondanak és én sem örülök, úgyhogy teljesen átérzem kérdező :(
2017. jan. 5. 22:17
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Ha sminkelsz és úgy néznek öregebbnek, akkor vagy hagyd abba, vagy menj el egy sminktanácsadóhoz, hogy jobban csináld. Ha nem sminkelsz, akkor lassan elkezdhetsz örülni, mert lehet, hogy az típus vagy,aki 20 és 48 között tök egyformán néz ki. Ez már 1-2 év múlva se lesz zavaró, utána meg kifejezetten előnyös. Ilyenek pl azok a nők, akiknek feszes fehér bőre, de kicsit szigorú arcvonásaik vannak, karakteres sötétebb szemmel, vagy másik típus az átlagosnál barnábbak, bogárszeműek, erős hajkoronával.

Ha, nem ez van és világos színű vagy, akkor a bőröd állapotával próbálj meg valamit kezdeni.

2017. jan. 6. 09:14
 8/8 anonim ***** válasza:
55%
Én ugyan csak 17 vagyok, de mindig idősebbnek néznek. Ami valahol jó, mert ritka, hogy személyit kérjenek el bárhol is, ráadásul mindig kicsit idősebb srácok kezdenek ki velem, ami szintén jó. Viszont idegesítő, amikor egy fesztiválon, bulin vagy bárhol előkerül, a ki mennyi idős téma és húszperces eszmecsere lesz belőle, mert senki nem hiszi el, hogy nem múltam el 20. Nem egyszer néztek a 8 évvel idősebb nővérem nővérének... Nem tudom miért lehet. Talán mert nagyon, nagyon magas vagy és nagyok a melleim? Mert ráncos még nyilván nem vagyok. Oké, általában smink van rajtam, de sosem viszem túlzásba, nem hiszem, hogy az sokat latba venne. Először tetszett, hogy "nem néznek kislánynak", de most már inkább zavar. Fene akarja, hogy 10 év múlva is öregebbek tűnjön, mint amennyi...
2017. jan. 9. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!