Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy utcán rengeteg srác, férfi megtetszik, szimpatikus, szivesen megismerném, viszont egy társkeresőn meg nagyon válogatok? 21f
Nekem is.:/
Ne gondold, hogy bárkinek olyan könnyű élőben ismerkedni, mintha csajjal ismerkedne.
Pl én sem vagyok csúnya, de csak társkeresőn merek, mert ilyen tekintetben elég félénk vagyok, hogy nehogy hetero legyen.
Jha gondolom :/ nektek sem könnyű, olyan igazságtalan 😰 tegnap is vásárolni ment a család, azt fehérvári auchanban egy ott dolgozo tök helyes srác nézett rám, nem is én keztem, csak azt vettem észre, hogy néz, de a fene egye meg, hogy akár amiatt is nézhetett, hogy milyen hülyén öltözködöm esetleg vagy mittudjam én, de ha azért is nézett mert xy tetszettem neki, akkor se csinálhattam vele semmit 😥 mint ti, olyan gáz, bulizni meg nem járok, de a sok elmondás szerint ha mennék bulizni és részeg lennék akkor lenne esetleg olyan bi srác vagy talán meleg, de szerintem ott inkább bi srác van, aki elragadna, de akkor is max a magáévá tenne, nem pedig ismerkedne 😂 röhej, ironikus és a fene egye meg. Inni se iszok xD nem is tudnék részeg lenni xD
Nyiltan se merem felvállalni magam, ahogy gondolom ti se, félünk a heteroktol, a megmozdulásaiktol, a következményektől, elmennék én meleg felvonulásra is akár, hogy ott pasizzak, de nem merem magam felvállalni, ajh... 😏 kinomban nevetek rajta, tényleg akkora áldozatot kell hozzni, hogy találjon valakit az ember, mert szexre biztos találnék, de na, nekem az nem igazán elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!