Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az, hogy utcán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy utcán rengeteg srác, férfi megtetszik, szimpatikus, szivesen megismerném, viszont egy társkeresőn meg nagyon válogatok? 21f

Figyelt kérdés

2017. júl. 9. 10:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert társkeresőn csak pózer, filteres fotókat látsz, az nem ugyanaz. Sokat számít az illető természetes kisugárzása, mozgása, illata, hangja, stb.
2017. júl. 9. 10:09
 2/16 A kérdező kommentje:
Akkor, hogy ismerkedjek, mert rendesen nem megy, eggyértelmű miért nem, mert ha egy bármilyen fiura ránézek, hogy megnézzem teljesen milyen és véletlen észre veszi, hogy nézem, azonnal elkapom a tekintetem. Meg rosz érzés fog el, amikor szemeznék valakivel, de nem merek és látom, hogy rámnéz, de nem tudom, hogy akarna is-e valamit vagy csak szimplán frusztrálja, hogy nézem, ez annyira ciki, félek, hogy hetero, oda jön és lever, mert hogy megnéztem.
2017. júl. 9. 10:16
 3/16 anonim ***** válasza:
85%
Hát sajnos ez nem egyszerű. Bulikban talán lehet, de ha komolyan gondolod, inkább baráti körön keresztül.
2017. júl. 9. 10:23
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Másabb élőben a kisugárzás mint egy képen. Meg gondolom társkeresőn nem mindig van olyan felhozatal mint élőben :)
2017. júl. 9. 10:35
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
Velem is így van ez sajnos.
2017. júl. 9. 10:59
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
Társkeresőn nincs egy vonzó srác sem, ha mégis van kiderül hogy nem saját képet rakott ki.
2017. júl. 9. 12:25
 7/16 A kérdező kommentje:
Igy van, meg gondolom aki helyes vagy ilyen lazább gyerek az nem megy fel társkeresőre, mert az össze szed egy palit simán mintha csajozna. Meg egy része gondolom nem is tudja, hogy milyen társkeresők vannak, vagy olyan helyen van fenn ahol te nem, stb stb, de basszus annyi eebhely meg alkalmazás van telora, nem fogok 2000 helyre regisztrálni 😥 nem is tudom a mai fiatalok hova regisztrálnak, mert ugye uj generáció, uj szokások
2017. júl. 9. 12:36
 8/16 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is pont ez a problémám :/
2017. júl. 9. 13:05
 9/16 anonim ***** válasza:
96%

Nekem is.:/

Ne gondold, hogy bárkinek olyan könnyű élőben ismerkedni, mintha csajjal ismerkedne.

Pl én sem vagyok csúnya, de csak társkeresőn merek, mert ilyen tekintetben elég félénk vagyok, hogy nehogy hetero legyen.

2017. júl. 9. 13:15
 10/16 A kérdező kommentje:

Jha gondolom :/ nektek sem könnyű, olyan igazságtalan 😰 tegnap is vásárolni ment a család, azt fehérvári auchanban egy ott dolgozo tök helyes srác nézett rám, nem is én keztem, csak azt vettem észre, hogy néz, de a fene egye meg, hogy akár amiatt is nézhetett, hogy milyen hülyén öltözködöm esetleg vagy mittudjam én, de ha azért is nézett mert xy tetszettem neki, akkor se csinálhattam vele semmit 😥 mint ti, olyan gáz, bulizni meg nem járok, de a sok elmondás szerint ha mennék bulizni és részeg lennék akkor lenne esetleg olyan bi srác vagy talán meleg, de szerintem ott inkább bi srác van, aki elragadna, de akkor is max a magáévá tenne, nem pedig ismerkedne 😂 röhej, ironikus és a fene egye meg. Inni se iszok xD nem is tudnék részeg lenni xD

Nyiltan se merem felvállalni magam, ahogy gondolom ti se, félünk a heteroktol, a megmozdulásaiktol, a következményektől, elmennék én meleg felvonulásra is akár, hogy ott pasizzak, de nem merem magam felvállalni, ajh... 😏 kinomban nevetek rajta, tényleg akkora áldozatot kell hozzni, hogy találjon valakit az ember, mert szexre biztos találnék, de na, nekem az nem igazán elég

2017. júl. 9. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!