Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek ti el tudnatok menni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek ti el tudnatok menni ha egy no veri nektek?

Figyelt kérdés
2017. júl. 9. 09:36
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Eselytelen..amugyis az a fajta vagyok aki durvan sokaig birja es ba pasi veri is ugy megyek el konyebben ha enis verem neki, ha egy ni verne nekem..leis lankadnek szerintem igen gyorsan
2017. júl. 9. 09:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy meleg pasit nem izgatna ha egy nő verné, ezért ez kicsi valószínűséggel következne be.Ha mégis megtörténne nem lenne izgalomban, nem élvezné, de több órai masszív verés után reagálna a teste,hehezen felállna és kilövellne,de nem a nő miatt,hanem csak motorikusan reagálna a teste az erős ingerekre és ahogy mondtam nem sok élvezet lenne benne,valamint több órába tellene.Olyan mintha nagyon utálnál egy ételt,sőt undorodnál tőle,de kényszerítenének,hogy megedd. Rossz lenne,undorítana az íze,mentálisan tiltakoznál ellene,de a gyomrod reagálna és elmúlna az éhségérzeted,hiába szenvedtél mire megetették veled.Ilyen egy meleg pasinak egy nővel.Ez ugyanígy igaz arra is ha egy heteró pasinak verné egy másik pasi,vagy ha egy heteró nőt ujjazna egy másik nő.
2017. júl. 9. 10:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2017. júl. 9. 11:14
 4/8 anonim ***** válasza:
94%

Hányszor lesz még ilyen kérdés??!

Soha semmilyen körülmények között nem izgatnak minket a nők.

Fel se állna rá.

2017. júl. 9. 12:10
 5/8 anonim ***** válasza:
2%
A verés az verés, akárki csinálja.
2017. júl. 9. 12:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, kicsit sem lenne szexi, ha egy körömlakkos női kezet látnék rámarkolódni a farkamra.. Fel sem állna.
2017. júl. 9. 12:44
 7/8 anonim ***** válasza:
69%
Ha becsukod a szemedet ugyan úgy izgató ha valaki veri.... szóval valószínűleg igen. Az más kérdés, hogy hogyan jutna egy meleg fiú egy ilyen szituációba...
2017. júl. 10. 00:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én kipróbálnám legalábbis, nem tudom sikerülne-e.

22/F

2017. júl. 11. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!