Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek tudnátok ebben segíten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek tudnátok ebben segíteni? (Hosszú)

Figyelt kérdés

Kisebb baráti társaság vagyunk,fiúk,lányok vegyesen.Amikor beszélgetünk akármilyen témáról legyen az film,zene,sulis anyag,egyszóval bármi egy barátunk (fiú) valahogy mindig belehozza a témába a melegséget,azaz mindig azt mondja,hogy "Ez tuti b*zi,az is b*zi" Mert,hogy ő homofóbiás.Amikor elmegyünk bulizni,akkor is állandóan azt hajtja,hogy "Az a srác tuti meleg,engem nézett" Végül is,elfogadtuk,mert csak a barátunk,de mostanában eléggé megváltozott minden.

Egyik lánynak a telefonja lemerült és ennek a srácnak a telefonjáról hívott fel valakit,de a srác be volt jelentkezve messengerre,amin jött neki egy üzenet,amiben egy csomó szív volt.Mostanában mindig eljár valahová és láttuk már többször is,hogy egy sráccal találkozik és hosszú öleléssel búcsúznak el.

Szerintetek meleg és csak álca ez a homofóbiás viselkedés?

Ha az is,miért nem mondja el?

2016. jan. 13. 18:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Heteró vagyok,de remélem nem gond ha válaszolok.

Láttam már ilyet,van személyes tapasztalatom is.

Van 1 fiú barátom az is sokáig játszotta a homofóbot aztán kiderült hogy meleg.

Valószínüleg azért csinálja mert nem tudta még teljes mértékben elfogadni magát,esetleg szégyenli, és nem meri bevallani nektek/magának.

Kell neki idő mire elfogadja magát.

Esetleg ha legközelebb tesz valakire ilyen megjegyzést hogy "tuti meleg" akkor reagáljatok rá úgy hogy érezze hogy titeket nem érdekel az ha valaki meleg.

2016. jan. 13. 18:21
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
#1-el értek egyet.
2016. jan. 13. 18:22
 3/14 anonim válasza:
100%
valoszinüleg meleg és csak álcázza magát ezzel a dologgal és azért mert fél beismeni nektek , fél attol hogy nm fogjátok megérteni és azt is feltételezem hogy nagyon jó baráti kapcsolat van köztetek és biztos vagyok benne én is meleg vagyok és imerős a dolog. 18/F
2016. jan. 13. 18:44
 4/14 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem volt hosszú.

A leghangosabb homofóbok gyakran tényleg melegek. Általában az ilyen emberek homofób környezetben nőnek fel és egyrészről így akarják titkolni a saját szexuális orientációjukat, másrészről pedig a bennük kialakuló belső feszültséget és öngyűlöletet vetítik ki a többi melegre így módon. A Rochesteri, az Essexi és a Kalifornia Egyetem kutatói legalábbis erre jutottak.

[link]

2016. jan. 13. 18:49
 5/14 anonim ***** válasza:
Látens homoszexuális
2016. jan. 13. 19:11
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

A melegek nem tudnak segíteni abban, hogy hosszú.

De komolyra fordítva: egyszer egy srác ismerősöm úgy vetette közbe saját monológjába, hogy "de nehogy azt gondold, azért nincs mostanában nőm, mert meleg volnék", hogy fel se merült bennem, hogy ezért mondja. Évekkel később saját maga vallotta be, hogy meleg. Amit egyébként elismerek és tisztelek benne.

Tehát valahol érthető, ha társadalmi nyomásra valaki tagadja, akár látszólag ok nélkül.

2016. jan. 13. 19:50
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg homoszexuális a fiú;)
2016. jan. 13. 20:28
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is meleg a srác, s ezzel a fene nagy homofóbiával próbálja álcázni.

Jómagam is ismerek ilyen embert. Egy helyes, jóvágású fiú, akinek 28 évesen még nem volt barátnője, de azt mindig mondogatja, hogy alakulóban van ez vagy az, illetve nagyon élesen bírálja a melegeket.

2016. jan. 13. 20:38
 9/14 anonim ***** válasza:

hagyjatok neki időt, hadd mondja el ő.

nehogy rákérdezzetek!

rólam pl. osztályon belül 3 ember + az ofő tud, de ha valaki rákérdezne, hogy tetszenek-e a lányok (én is lány vagyok), akkor biztosan pánikba esnék. sőt, rémálmaim is voltak arról, hogy az osztálytársaim rákérdeznek, én lefagyok, ők meg kinevetnek, vagy undorodva néznek rám....

várjátok ki, majd elmondja ő, ha úgy gondolja, hogy eljött az ideje.

2016. jan. 13. 21:37
 10/14 ftf1983 ***** válasza:
Sok ilyen esetben valóban meleg az illető és így próbálja bizonygatni, hogy nem meleg. Szerintem, ha úgy fogja érezni, akkor majd előbújik.
2016. jan. 14. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!