Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek tudnátok ebben segíten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek tudnátok ebben segíteni? (Hosszú)

Figyelt kérdés

Kisebb baráti társaság vagyunk,fiúk,lányok vegyesen.Amikor beszélgetünk akármilyen témáról legyen az film,zene,sulis anyag,egyszóval bármi egy barátunk (fiú) valahogy mindig belehozza a témába a melegséget,azaz mindig azt mondja,hogy "Ez tuti b*zi,az is b*zi" Mert,hogy ő homofóbiás.Amikor elmegyünk bulizni,akkor is állandóan azt hajtja,hogy "Az a srác tuti meleg,engem nézett" Végül is,elfogadtuk,mert csak a barátunk,de mostanában eléggé megváltozott minden.

Egyik lánynak a telefonja lemerült és ennek a srácnak a telefonjáról hívott fel valakit,de a srác be volt jelentkezve messengerre,amin jött neki egy üzenet,amiben egy csomó szív volt.Mostanában mindig eljár valahová és láttuk már többször is,hogy egy sráccal találkozik és hosszú öleléssel búcsúznak el.

Szerintetek meleg és csak álca ez a homofóbiás viselkedés?

Ha az is,miért nem mondja el?

2016. jan. 13. 18:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2016. jan. 14. 09:32
 12/14 anonim válasza:
szerintem azért csinálja ezt mert tetszenek neki azok a srácok és szeretné elmondani a barátainak ,de nem azt hogy ö meleg , csak azt hogy jó néz ki ez meg az stb stb.... de közben meg fél .amugy könnyen ki lehet szürni ezt nézd meg a facebookját kik az ismerösei vagy ha ezt nem lehet mert titkositva van akkor kik lájkolják a képeitt :)
2016. jan. 14. 15:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja. én is ilyen vagyok. lol. 16f
2016. jan. 14. 23:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát ja, jó páran próbálnak homofóboknak vagy extrán maszkulinnak feltűnni...Régen velem is hasonló volt, legalábbis próbáltam nem önmagam adni... Azóta viszont rájöttem, hogy az emberek körülöttem 99% hogy tudják, ezért már annyira feminim vagyok amilyennek születtem :D

A barátodnál próbáljatok finoman rákérdezni, és jelezzétek neki, hogy támogatjátok. Lehet, hogy nehéz időszakon megy át, az elnyomás miatt a homoszexuálisok, különösen a férfiak sokkal nagyobb eséllyel rendelkeznek mentális betegségekkel.

2016. jan. 15. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!