Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van ilyen sok beképzelt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok beképzelt bunkó a kevésbé jól kinézők között is?

Figyelt kérdés
Most bármit érthettek a bunkó alatt, a lényeg nem ez. Hanem mit gondoltok, miért nem kapnak az ilyen rossz tulajdonsággal rendelkező férfiak a közösségtől elég visszajelzést, hogy amit csinálnak nem célravezető? Miért nem veszik észre, hogy a beképzeltségük és bunkóságuk csak megnyírja az egyébként is kevés partnerük számát? Mert valójában nincs így és beképzelten is ugyanúgy lehet partnert találni?
2017. júl. 5. 00:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én pont azt tapasztalom, hogy ha valakinek elmondom, hogy "bocs de nem kéne ennyire bunkónak lenni velem", vagy ne legyen ennyire beképzelt, akkor még az illető van felháborodva és megsértődve, hogy én hogy merem neki megmondani, hogy milyen lehet, és milyen nem. Egy idő után már én sem hívtam fel a figyelmüket a stílusukra, hanem szimplán átmentem én is bunkóba, és lekoptattam őket a francba.

Az ember változtatni csak saját magán tud. Senki sem tudja/fogja őket megváltoztatni, ha ők maguk nem akarnak változni. Meg amennyi s ggfej barom van fent társkeresőn, nem csodálom, hogy a normális emberek is inkább felveszik a bunkó álarcot. Aki nem topmodell, az sz@rba sincs véve.

Én is először kedves voltam mindenkivel, de miután láttam, hogy ez szinte senkit sem hat meg, én is átmentem sokszor bunkó parasztba. Érdekes módon ez hatásosabb volt, mint a kedvesség.

2017. júl. 5. 15:55
 12/12 A kérdező kommentje:

Azért a bunkóság is lehet jogos. Én is kaptam már olyat, hogy nem kéne bunkónak lennem, de általában ők váltják ki belőlem. Például amikor ők látják az arcomat és a testem nagyrészét a profilomban, én nem látok belőlük semmit, mégis ők fogják a beszélgetés első három üzenetében feltenni a kérdést, hogy hol a farkam.

Kedvencem, amikor kioktatnak, hogy miért ítélkezek felettük miközben nem is ismerem őket. És erre én nem tudok mit mondani, mert valóban ismeretlenül ítélkezek felettük, de abból az egyszerű okból, hogy olyan hülyék, hogy az első három üzenetváltásból kiderül. Vagy már a profilszövegből.

2017. júl. 5. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!