Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok miért a nagymenő,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért a nagymenő, beképzelt xar alakok a bejövősek nektek?

Figyelt kérdés
Utána meg jöttök sírni,ha megcsal,megver...
2015. okt. 11. 17:58
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Nekem sosem jöttek be az ilyen pasik!
2015. okt. 11. 18:00
 2/10 anonim ***** válasza:
15%
azért mert önbizalmuk van és érzik hogy megvédheti őket bármitől . ennyi . aztán jöhetnek az én nem vagyok ilyen de egyszer ha egy nagyképű srác beveti nekik a horgot nem biztos hogy ellen tudnak állni neki
2015. okt. 11. 18:02
 3/10 anonim ***** válasza:
26%
Ha jol nez ki mind1 h milyen nedvesedni fogok rendesen:D kapcsolat ugyse kene most
2015. okt. 11. 18:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Értem én hogy ez kell,de majd jön az első pofon,vagy ha megcsal másik 5csajjal,aki ugyanúgy beveszik a szövegét
2015. okt. 11. 18:05
 5/10 anonim ***** válasza:
87%

#3: érzelmi és értelmi színvonal Knocked Out...:D

Én nem ilyen férfi vagyok, mégis sokszor látom, hogy valóban az ilyenekre mennek rá a nők. Talán azért, mert leszarják, mit gondol a nő, ki merik nyilvánítani a véleményüket gátlások nélkül, és ebből azt szűrik le a nők, hogy bátor, domináns pasasok. Direkt nem férfi szót írtam most.

2015. okt. 11. 18:10
 6/10 megmondo007 ***** válasza:
67%

mert az emberek egyszerűen működnek, a magabiztosság és erő vonzó a nőknek, az ha vonzó a nőknek az imponál a férfinak, és ez jó néhány férfire úgy hat mert amúgy egy kretén hogy össze vissza csalja a nőjét ( persze azt leszögezném hogy az ember nem teljesen monogám ) vagy ép megüti mert ő mekkora férfi, az ilyenek szánalmasak aki meg mellettük marad az meg vagy nem tudja elengedni vagy nem is akarja de akkor meg megérdemlik egymást.ilyen egyszerű legyél erőt sugárzó és magabiztos és akkor a te gondod is megoldódik

F/20

2015. okt. 11. 18:11
 7/10 anonim ***** válasza:
35%
Amiért a pasiknak a ribizli csajok!
2015. okt. 11. 18:22
 8/10 Linó03 ***** válasza:
Igen, az emberek egyszerűen működnek. Ha az első benyomás jó, az sokat számít. Korábban nekem is szimpatikusak voltak elsőre, de utána meg csalódtam a nagy egóban. Most átestem a ló túloldalára, és már negatív előítéletem van velük szemben.
2015. okt. 11. 18:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Sajnos a nőknek ezek kellenek mindig. :/

Soha nem találkoztam még olyan nővel,akinek nem ezek kellettek volna. :/

Csak aki jóképű,izmos,bunkó.

24/F

2015. okt. 11. 19:58
 10/10 anonim válasza:

Engem például taszítanak az ilyenek. Sokkal jobban tetszik egy átlagos srác, akivel jól érzem magam, és tudom, hogy megbecsül, mert az általad leírt férfiak (szerintem) ritkán becsülik meg a nőket!

18L

2015. okt. 11. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!