Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért a nagymenő, beképzelt xar alakok a bejövősek nektek?
#3: érzelmi és értelmi színvonal Knocked Out...:D
Én nem ilyen férfi vagyok, mégis sokszor látom, hogy valóban az ilyenekre mennek rá a nők. Talán azért, mert leszarják, mit gondol a nő, ki merik nyilvánítani a véleményüket gátlások nélkül, és ebből azt szűrik le a nők, hogy bátor, domináns pasasok. Direkt nem férfi szót írtam most.
mert az emberek egyszerűen működnek, a magabiztosság és erő vonzó a nőknek, az ha vonzó a nőknek az imponál a férfinak, és ez jó néhány férfire úgy hat mert amúgy egy kretén hogy össze vissza csalja a nőjét ( persze azt leszögezném hogy az ember nem teljesen monogám ) vagy ép megüti mert ő mekkora férfi, az ilyenek szánalmasak aki meg mellettük marad az meg vagy nem tudja elengedni vagy nem is akarja de akkor meg megérdemlik egymást.ilyen egyszerű legyél erőt sugárzó és magabiztos és akkor a te gondod is megoldódik
F/20
Sajnos a nőknek ezek kellenek mindig. :/
Soha nem találkoztam még olyan nővel,akinek nem ezek kellettek volna. :/
Csak aki jóképű,izmos,bunkó.
24/F
Engem például taszítanak az ilyenek. Sokkal jobban tetszik egy átlagos srác, akivel jól érzem magam, és tudom, hogy megbecsül, mert az általad leírt férfiak (szerintem) ritkán becsülik meg a nőket!
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!