Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más országokban is ilyen beképzelt, öntelt tiplákok a
nők?
nem tudom, de tény hogy sok nő azt hiszi majd elveszi egy szürke árnyalat :D :D
2015. aug. 4. 08:49
2/27 A kérdező kommentje:
Nem lettem meleg, de ha még öt évet eltöltök ebben az országban, totál aszexuális leszek.
15-20 év agymosásának eredménye. Addig nyomatta a Cosmo, az MTV meg az összes ilyen szutyok a nőknek, hogy magabiztosság, önbizalom, szeresd magad, hercegnő vagy, több vagy, mint a többi, hogy a 40 alatti korosztályok 80 százaléka egy beképzelt, arrogáns, agresszív jellem, akire már ránézni se lehet. És emögött még tartalom sincs, csak annyi, hogy jól néz ki, de az meg Magyarországon, az itteni génállománnyal nem nagy kunszt. Itt eldobsz bárhol egy botot, tuti eltalálsz egy olyan nőt, aki más országokban szépségversenyt nyerne, nálunk meg van belőle 1,5 millió.
A kedvesség, szerénység, intelligencia meg hasonló tulajdonságok meg egyáltalán nem fontosak.
2015. aug. 4. 09:23
2015. aug. 4. 10:36
Én külföldön elek, ezen belül Skóciában egy nagyobb városban, eléggé multikulturális. Elég változatos a népesség megoszlása. Otthon én nem igazán tapasztaltam ilyet, lehet hogy csak szerencsés vagyok vagy, az én korosztályok meg normális (25-30) ugy-ahogy. Ha nemzetekre vagy kiváncsi, akkor ott lengyel és magyar nők eléggé hasonlítanak abban, hogy ha mar egy kicsit is jól néz ki, akkor próbálja a pénzes helyi srácot választani párjaul. Ezt természetesen nem vallják be, de elég szignifikáns ezeknek a kapcsolatoknak a magas száma. A többi keleti- blokk országok is elég hasonlóak. a mediterrán országokból rengeteg itt a spanyol, de 80% fiú, a maradék 20% meg, nem az esetem típus. A helyi röfikrol inkább ne beszéljünk. A helyzet nem rózsás, de! Sok szingli lány van, akik nem csúnyák, igaz nem modellek s normálisak is, komoly kapcsolatot szeretnének, de nem jön összenekik.
2015. aug. 4. 10:55
Még szerencse, hogy a férfiak helyettünk is tökéletesek :)
2015. aug. 4. 16:20
Az ilyen epés megjegyzések semmit sem változtatnak a tényeken.
2015. aug. 4. 17:16
Bizony, hogy nem!
Mindenki kritizálja a másikat, miközben sz@rik magába nézni.
Hú ez marha nagy újdonság...
A pasiknak ezerszer könnyebb elítélni a nők minden hibáját, miközben a férfi nem hibáiról eszük ágában sincs tudomást venni.
Persze ugyanez van a nőknél is.
Akinek nem tetszik az itteni felhozatal, az mehet a Közel-Keletre, ahol még a sz@rt is lepucolják a nők a férjuruk valagáról.
2015. aug. 4. 17:23
Jaj, ne! Én itt fejeztem be ezt a beszélgetést. Én magamba nézek. Plusz a férfiakról is megvan a véleményem. És nem kell csadoros nők mentalitása sem. De ez hogy jön ahhoz, hogy milyen a mai magyar nők általános attitűdje? Ha valami sz?r, arra rohadtul nem érvelés, hogy más is sz?r.
2015. aug. 4. 18:32
Szerintem az tirpák akart lenni ;) Elismerem, hogy vannak olyan nők, akikhez hiába közelítesz kedvesen, ha nem tetszel nekik elsőre, akkor bunkón elhajtanak. Én ha nem tetszik valaki, akkor finoman, udvariasan próbálom lerázni. De volt már olyan, hogy egy szórakozóhelyen beszélgettem egy barátnőmmel és odajött egy srác "cica igyál velem valamit" felszólítással, amire én finoman válaszoltam, hogy sajnálom, de most a barátnőmmel beszélgetek, mire egy 10 perces előadást kaptam arról, hogy úgy csinálok, mintha hercegnő lennék, aki a szőke herceget várja fehér lovon, aki sosem fog eljönni.
2015. aug. 4. 23:05
Kapcsolódó kérdések: