Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más országokban is ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más országokban is ilyen beképzelt, öntelt tiplákok a nők?

Figyelt kérdés
Komolyan, mintha ők sz___ták volna a keleti féltekét.

#nők #önteltség #nemzeti bunkóság
2015. aug. 4. 08:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
#10 Nemet mondtál egy Férfinak, nem tudom, mire számítottál...
2015. aug. 4. 23:30
 12/27 anonim ***** válasza:

"Nem lettem meleg, de ha még öt évet eltöltök ebben az országban, totál aszexuális leszek."

Hogy egy klasszikust idézzek: "ha nem tetszik el lehet innen menni, nem kötelező itt élni."

Annak ellenére, hogy gyakran illettek az érzéketlen, hím soviniszta, nőgyűlölő paraszt jelzőkkel, nem tudom eldöntetni, hogy sírjak vagy nevessek az ilyen idióta, szexista, általánosító kérdésen.

Mert ugye a kollektív női nem tehet arról, hogy te nem tudsz csajozni igaz? Te tökéletes vagy. Nevetségesek az ilyen szerencsétlenek, akik ahelyett, hogy magukba néznének, ide jönnek vergődni. Ásd el magad!

2015. aug. 5. 08:29
 13/27 A kérdező kommentje:

Nummer Zwölf, tegyük fel, h részben igazad van. Persze, vannak normális magyar nők is. És valóban rosszul csajozok, mivel házasságban élek. ;) Akkor is, én nem kívántam neked ilyeneket, h ásd el magad.

El lehet menni. Ismét általánosítok, de pl. az izraeli nők között kevesebb a beképzeltség. Lehet, h azért, mert kötelező a sorkatonaság számukra is. Persze nem biztos.

2015. aug. 5. 22:13
 14/27 anonim ***** válasza:
Akkor meg végképp nem értem a kérdés lényegét. Van feleséged. Mit foglalkozol te a többi nővel? Mert gondolom te a az összes magyar mellet, mindegyik izraeli nőt is ismered. Sajnos hosszú évszázados magyar betegség, hogy már népségekhez hajlítgatjuk magunkat, hogy XY országban milyen gazdagok, milyen jók a csajok stb. Az el lehet menni idézetemet pedig továbbra is fenntartom.
2015. aug. 6. 08:57
 15/27 A kérdező kommentje:

Mellet v mellett? Nem mindegy, mire gondoltál ;)

Amellett, h szeretem a családomat, azt is szeretem, ha kedvesek a nők. Meg háát, a megcsalás határát át nem lépve, néha flörtölök velük, vagyis sokszor inkább csak próbálok.

Most szétfeszítené a jelen kereteket, miért nem szeretem magunkat. Ilyenekre gondolok pl. h az autósok az esetek nagy részében nem állnak meg a gyalogátkelő helyek előtt, jóllehet ez nem csak gesztus, hanem jogszabályi kötelezettség is.

Most épp a Balcsinál nyaralok. Esti cigi közben arra lettem figyelmes, h egy kis, de annál hangosabb társaság "Sieg heilt" üvöltöz. Persze nyilván a legtöbb magyar nem náci, de ez egy németnél totál kiverné a biztosítékot. Nálunk meg elmegy.

Amúgy meg igazad van, tényleg általánosítottam. Ez úton megkövetem azokat a magyar nőket, akik nem ilyenek.

Az izraelieket sem mind ismerem, mint azt némi iróniával írottad vala. Csak akiket ismertem, lazábbak és természetesebbek voltak. A nagy számok törvénye szerint ott is vannak mísz p...k. De úgy általában a nyugati csajok. Persze Mo.-on átlagon felül rengeteg gyönyörű nő van. És ezek között sok a beképzelt. Azért feltűnő a jelenség, mert ők vannak előtérben.

Amúgy tényleg tervezem, h elmegyünk, de ez már végképp off.

2015. aug. 6. 22:50
 16/27 anonim ***** válasza:

"Ilyenekre gondolok pl. h az autósok az esetek nagy részében nem állnak meg a gyalogátkelő helyek előtt, jóllehet ez nem csak gesztus, hanem jogszabályi kötelezettség is."

Azért a gyalogosokat sem kell félteni. Sokan direkt lassan másznak át és még vigyorognak is közben. Ilyenkor legszívesebben előkapnám az ülés alól a baseball ütőt és elmagyaráznám nekik, hogy húzzák már át gyorsabban a belüket. Vagy, amikor már átvált a lámpa pirosra de ő szépen ráérősen lelép a zebrára.

""Sieg heilt" üvöltöz. Persze nyilván a legtöbb magyar nem náci, de ez egy németnél totál kiverné a biztosítékot. Nálunk meg elmegy."

Honnan tudtad, hogy magyarok voltak? A Balatonon sok német proli lebzsel. Már megint az általánosítás. Mi az, hogy egy németnél kiverné a biztosítékot? Nyilván van, akinél igen, van akinél nem. Ugyanez igaz a magyarokra is.

De akkor már inkább a fent említett felkiáltás, mint a ratyi felvonulás, multikulti és a többi gusztustalan ocsmányság.

"Az izraelieket sem mind ismerem, mint azt némi iróniával írottad vala. Csak akiket ismertem, lazábbak és természetesebbek voltak."

Egyáltalán nem irónia volt, de nem bírom elviselni ezt a bezzegelést.

"Amúgy tényleg tervezem, h elmegyünk, de ez már végképp off."

Jó utat!

2015. aug. 7. 10:20
 17/27 anonim ***** válasza:
Baaszki 16-os, azért szép lassan csak kibontakozik a jellemed a hozzászólásaidból meg a gondolatvilágodból. Persze, hogy nem veszed észre, hogy kvázi előírás a mai nőknél az arrogancia meg az önteltség, mert azt gondolják, így jutnak előrébb az életben, hiszen magad is arrogáns vagy és agresszív, ráadásul egy jobber nemzetiszín pántlikás zombiharcos. Inkább a te fajtádnak kéne elhúzni innen, mert ti teszitek élhetetlenné ezt az országot a baller agymosott zombi ellentáborotokkal együtt.
2015. aug. 7. 10:38
 18/27 anonim ***** válasza:

Na úgy látom megjött az ügyeletes libsi gyökér, aki két spangli meg néger broki cumizás közben feljött észt osztani. Na mi bontakozik ki a személyiségemből te s...ggfej? Azért vagyok agresszív, mert nem bírom az ilyen általánosító, ostoba megnyilvánulásokat, amiket a kérdező is leírt? Azért? Jó szándékkal írtam, hogy költözzön el innen, hátha máshol jobban érzi majd magát.

Ja és persze már jön is a nőket hibáztató fröcsögés. Te is egy ilyen megkeseredett f...sz vagy és mindig más a hibás, te még csak véletlenül sem.

És aki nem talál magának normális nőt, az magára vessen, vagy legyen b...zi.

2015. aug. 7. 10:52
 19/27 anonim ***** válasza:

Te vagy a magyar színvonal maga. Gratula!

Még egyszer mondom az agyhalott fajtád húzzon innen a pi.csába, mondjuk a szovjet-kazah-belorusz barátaihoz, és vigyétek magatokkal "libsi gyökér" játszópajtásaitokat is, és akkor végre bezárhatjuk ezt a debil Kárpát-medencei homokozót, amiben egymást dobáljátok.

Mellesleg a drogfogyasztásom alkoholra, kávéra, és 7 év dohányzásra korlátozódik, de már 13 éve nem cigizek. Soha nem szívtam el még próbából sem spanglit. De nem baj, csak polírozd a bézbózütőt, macsó szittya farok.

2015. aug. 7. 11:04
 20/27 anonim ***** válasza:

De gyűlölöm az ilyen magyarul beszélő magyargyűlölőket. Ráadásul szavakat hajigálsz egymás mellé, amiknek még a jelentését sem ismered. Sőt az általam rád használt kifejezéseket visszaböfögöd rám az "ez mind te vagy és én mi vagyok" jegyében, ami kb. ötéves korig még menő is. Látom de nem fejlődtél semmit.

Továbbra is az a kérdésem, ha neked annyira sz...r itt, akkor miért élsz még itt?

Gratulálok, nem dohányzol 13 éve. Ezt felírom neked jó tulajdonságnak, de attól még egy gyökér maradsz. Persze lehet, hogy a sok nikotin okozott érszűkületet a hülye agyadban, ezért vagy ilyen. A baseballütő meg nem ártana. Hátha sikerülne egy kis értelmet verni beléd.

2015. aug. 7. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!