Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van ilyen sok beképzelt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok beképzelt bunkó a kevésbé jól kinézők között is?

Figyelt kérdés
Most bármit érthettek a bunkó alatt, a lényeg nem ez. Hanem mit gondoltok, miért nem kapnak az ilyen rossz tulajdonsággal rendelkező férfiak a közösségtől elég visszajelzést, hogy amit csinálnak nem célravezető? Miért nem veszik észre, hogy a beképzeltségük és bunkóságuk csak megnyírja az egyébként is kevés partnerük számát? Mert valójában nincs így és beképzelten is ugyanúgy lehet partnert találni?
2017. júl. 5. 00:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%
Én pont fordítva veszem észre, hogy a rusnya nők jobban beképzeltebbek mint a szebbek..
2017. júl. 5. 00:04
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

mindenki olyan amilyen változtatni nem igen fogtok rajta van nőből is meg férfiból is. Nem kell velük foglalkozni és kész.

Ha így érzik jól magukat akkor hagyni kell.

2017. júl. 5. 00:05
 3/12 A kérdező kommentje:
A kérdés a homoszexualitás kategóriában van. Talán nagy vòrös betűkkel kéne írni, akkor már lehet, hogy észrevennétek.
2017. júl. 5. 00:14
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Ez nemis rossz otlet a kerdezotol:o

:DD tamogatom!👍

2017. júl. 5. 00:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nő is lehet homoszexuális, bár igaz ott a leszbikus kategória, mindegy.

A bunkóság nem kinézet kérdése.

Egyébként egy idő után mindenki belefárad a kedveskedésbe, ha mástól csak bunkózást kap vissza. Ez hatványozottan igaz a csúnyábbakra. Az emberek átveszik, amit kapok, azt adok vissza alapon. Ezen nincs miért meglepődni.

Visszajelzést meg azért nem kapnak, mert a "közösségben" csak azt nézik, hogy ki hasonlít a legjobban önmagukra vagy valami álomkép belami modelre, a többiek pedig csak zavaró háttérzörej és kutyaxarba sincsenek véve.

Néha még korrekt visszautasístást sem kapni, nem még "visszajelzéseket". Ahm...hol élsz te? Az egyetlen téma a "szex", másról nem lehet beszélni senkivel.

A végén meg persze mindenki meghülyül. A lényeg, hogy nagyon nem szép az itthoni melegvilág és ennek a maradék pár normális issza meg a levét.

2017. júl. 5. 00:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
*visszautasítást
2017. júl. 5. 00:27
 7/12 anonim ***** válasza:
92%
Persze a hetero kapcsolatban a nők éppen annyira kívánják a szexet mint a férfiak, de valamiért homoszexuálisok sokkal könyebben ismerkednek. Ezért a beképzeltebb nem a legjobb kinézetű fiúk is tudnak sok partnert találni maguknak ha elég bevállalósak, ami általában jellemző rájuk.
2017. júl. 5. 00:52
 8/12 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknek igaza van, leszámítva, hogy szerintem Magyarországon semmivel se rosszabb.
2017. júl. 5. 01:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondják,hogy jól nézek ki,sok ajánlatot kapok,sokaknak tetszem,én még sem vagyok teljesen elégedett magammal,meg nem vagy egoista alkat.

Rendszeresen sportolok,heti 3-4-5 alkalommal,mikor mennyit.

Ismerek olyat,aki csak szimplán vékony vagy átlagos,de úgy el van szállva magától,hogy már majdnem magával sem áll szóba:)

Alapvetően ez szerintem nem külsőségeken múlik,hanem a személyiségen.

2017. júl. 5. 06:22
 10/12 A kérdező kommentje:
Így van, ez nem a külsőségeken műlik, de nem is mondtam ilyet.
2017. júl. 5. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!