Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A párom nem akarja az anált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem akarja az anált mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megbeszéltünk hogy kölcsönösen csináljuk egymásnak, aminek az a lett a vége, hogy ő csinálja nekem én neki soha. Amikor kérdeztem azt mondta, hogy ő nem élvezi seggbe, meg rossz élményei vannak. Volt valaki ilyen helyzetben? Heti hány anál nem káros az egészségre szerintetek?
2017. jún. 27. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
2017. jún. 27. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ez, vagy az. Ha Te annyira szeretnéd csinálni, akkor keress mást. De ha nagyon szereted, akkor elfogadod, hogy Ő nem szereti ha ez van. Nekem ez a véleményem.
2017. jún. 27. 18:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég érdekesen váltatok párrá, ha most derülnek ki ilyenek.
2017. jún. 27. 20:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó igazad van xd

Én 1-2 pasival voltam párom előtt de abból nem lett semi meg petting se. Én inkább a csendes tipikus vissza húzidó srác vagyok és páromal mikor komolyra fordult a dolog azt mondta hogy ne aggódjak nagyon élvezni fogom hogy alul vagyok ( ő már tapasztalt volt) de ha akkarom cserélhetünk is bár ő nem rajong érte! 1x cseréltünk jó volt de igaza volt én sokkal jobban szeretek alatta lenni plusz ha szereted nem akkarod rá erőltetni!

19/F

2017. jún. 29. 02:04
 5/6 anonim ***** válasza:
95%
Téged jó rendesen általb_sztak.
2017. jún. 29. 19:56
 6/6 anonim ***** válasza:
78%
Akkor jó passzív vagy. Anál pedig akárhányszor csak jól esik. :) engem pl van h napi 10x is meg... Napi 3 van hogy kevés xd
2017. júl. 2. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!