Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom ki akarja próbálni az orális szexet, de én ódzkodok tőle, nem tudom, miért. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Okés, leborotválom, meg pl. bekenem valamivel. De a "természetes" illatom csak megmarad. Nekem ez a kellemetlen... de ő imádná.2015. jún. 10. 16:08
1/16 anonim válasza:
ezt fejben kell legyőzni, max akkor ne csináljátok ha elkaptál egy hüvelygombát mert az tényleg kellemetlen
2/16 anonim válasza:
Ja, hogy a pasid ki akar nyalni??? :)
Fürödj meg előtte, mosd meg alaposan esetleg belül is öblítsd ki, de ennyi.
Imádjuk az illatát és az ízét. A pasid is fogja, nyugi. :)
Legtöbben azért ódzkodnak tőle, mert hát mégiscsak puncival fütyivel vizelünk, de nyugi, nem lesz gond. Ha egész nap egy bugyiban fülledsz, és punnyadt a nuni, na az tud kellemetlen lenni, de ha előtte fürdesz akkor szuper lesz ne aggódj. Lazíts és élvezd. ;)
3/16 anonim válasza:
Ha közvetlen fürdés után csináljátok és alaposan megmostad mindenhol, kellemes tusfürdővel, szinte semmilyen illata nem lesz.
5/16 anonim válasza:
Kérdező. Miért ódzkodsz tőle? Miért te őt nem szopnád le?
6/16 anonim válasza:
A párod csinálná neked, hát hagyd, hadd csinálja és közben figyeld meg, hogy milyen érzés. Hátha jó lesz, hátha máshogy tudsz majd rá gondolni utána.
7/16 A kérdező kommentje:
Persze, én szivesen szopom.
2015. jún. 10. 16:19
8/16 anonim válasza:
Kipróbálná a párod az orális szexet? Miért, eddig nem csináltátok?
Pedig lassan már az általános suliban is alap!!
9/16 A kérdező kommentje:
Nem, nem csináltuk, mert nekem nem jött be.
Az általánosban én tanultam, nem d...gtam :D
2015. jún. 10. 16:26
10/16 anonim válasza:
Megértelek! Ugyan ebben a helyzetben voltam. Izgatott a dolog, de nem engedtem a páromnak, féltem, hogy a folyásom az izgultságtól kellemetlen szagú lesz vagy valami... Mai napig frusztrál, ha nem fürdök le előtte, nem is engedem neki, hogy kinyaljon úgy. Viszont ha megmosod az jó, a tisztaságérzet enyhíteni fog a frusztrációdon! Zabálni fogja a pasid a nunid! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!