Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párom ki akarja próbálni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom ki akarja próbálni az orális szexet, de én ódzkodok tőle, nem tudom, miért. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Okés, leborotválom, meg pl. bekenem valamivel. De a "természetes" illatom csak megmarad. Nekem ez a kellemetlen... de ő imádná.

2015. jún. 10. 16:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem jó dolog ez. Előtte jól mosakodjatok meg mind2 en és ha fel szeretnétek dobni akkor tejszín hab minden kafa lesz nyugi :) 17/L
2015. jún. 10. 16:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Ha te boldogan kielégíted szájjal a párodat. Akkor legyen neked is boldogságod hogy neked megteheti. Szerintem ha szereted őt nagyon fogod élvezni. Azt tudnod kell hogy egy férfi egy odaadó nőért majd meg őrül. Egy nő puncija csodálatos. Mint ahogy a tied is!!!
2015. jún. 10. 20:35
 13/16 anonim ***** válasza:

Azzal egészíteném még ki az előttem írottakat,ha szagos lennél akkor a párod sem erőltetné a nyalakodást.Így viszont megtisztálkodva nincs okod feszengeni.

Engedd,hogy szeressen :)

F40+

2015. jún. 10. 21:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Örülj neki hogy csinálni szeretné szerencséd van sok csaj nem kapható erre hagyd magad meglátod nagyon jó lessz főleg ha érti a kis csaj a dolgát :) 24 L
2015. jún. 11. 09:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Sok pasinak nincs semmi jobb a szexben a puncinyalástól. Nincs mitől félned a punci illata felizgatja a pasikat. Ne kend be semmivel se.

[link]

2015. jún. 11. 20:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Teljes szőrtelenítést végezz!! Maximum felül hagyj egy keveset, kétoldalt mindent szedj le, ha nem akarod hogy a párod foga telemenjen vele :D Sokkal élvezetesebb egy karbantartott szép sima puncit kinyalni mint egy torzonborz ápolatlant! Nem is beszélve hogy az intim szőrzet elég könnyen megkötheti a kellemetlen szagokat is. Ezek után nincs más dolgod mint élvezni , hidd el megéri!
2015. jún. 20. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!