Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti rányomulnátok olyan passzív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti rányomulnátok olyan passzív srácra, akiben van egy kis "löket"?

Figyelt kérdés

Vagyis olyan srácra, aki picit bolond. :D

Picit paranoid, szorongós, a boltban előbb az összetevőket nézi meg, csak aztán azt, hogy mi is az pontosan. :D

Kicsit türelmetlen, és cukin kiakad, mikor sokat kell várnia. :D

Ezek mellett széleskörűen művelt, a természettudományos dokumentumfilmeknél szintén kiakad a pontatlanság miatt. xD

Szóval kicsit fura figura. :)

De nagyon aranyos. :D

27/aktív

2017. jún. 25. 14:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, tudom a fönti dolgok közül csak a kiakadás taszít.
2017. jún. 25. 16:07
 2/8 anonim ***** válasza:
5%
Magadról szól a kérdés?
2017. jún. 25. 18:05
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem, arról, akit megismertem. :)

Én aktív vagyok. :)

2017. jún. 25. 18:51
 4/8 A kérdező kommentje:

Meg már csak azért is jó lenne, mert vele el lehet menni kulturált programokra, egy múzeumba például, mert (és nem szégyen ezt kimondani) sokkal műveltebb nálam.

Igaz, hogy szétszórt, feledékeny, és az első gondolata az lenne róla az emberek többségének, hogy ez a zárt osztályról szökött ki, de ha jobban elbeszélget vele az ember, ennek az ellenkezője igazolódik be.

Tegnap például történelemről beszélgettünk, és hihetetlen, micsoda részletes és mély tudása van ebben is. Pedig zömmel reálműveltségű.

Az meg már a másik oldal, hogy végtelenül jó ember, aki segíteni törekszik mindenkinek. Az öcsémet pl. ő korrepetálja matekból, fizikából és töriből is.

A családja is teljesen ilyen. :D

Az édesanyja igazi zseni. De tényleg. Mondjuk ő (talán neménél fogva) lényegesen összeszedettebb nála. :)

Nem tudom, azt tapasztaltam, hogy a hölgyek gyakran összeszedettebbek a férfiaknál.

Szóval... Ja... Olyan jó, hogy végre rátaláltam egy olyan emberre, aki tetszik is, emberileg is tisztelni tudom és tudok vele komolyan is beszélgetni, viszont még a humora is bejön. :)

Oké, vannak fura dolgai mindenkinek, neki talán kicsit több fura rigolyája van, de az csak érdekesebbé teszi. :)

Pl. van egy olyanja, hogy a küszöböt nem átlépi, hanem rááll, lenéz rá és úgy megy tovább. Ez végtelenül aranyos. :D

Meg amúgy is, mindig bejöttek a kicsit zizzent emberek. :D

2017. jún. 25. 19:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
ezek nem kizáró okok de kevés ahhoz, hogy meg tudjam mondani
2017. jún. 25. 20:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire jól kijöttök, akkor mi a kérdés? Úgy látom fülig bele vagy esve, akkor meg mi a kérdés? :) Sok boldogságot!
2017. jún. 25. 20:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy beszélsz róla látszik, hogy teljesen beleestél. Azok közül amit írtál, számomra semmi sem kizáró tényező. Szurkolok nektek. :D
2017. jún. 26. 01:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell a külvilág véleménye, ha távolról sugárzik, hogy odavagy érte? :D

Boldogságot! :)

2017. jún. 27. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!