Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tud működni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tud működni?

Figyelt kérdés
Hogyan tud úgy működni egy kapcsolat, ha mindkét fél passzív vagy aktív? Ahogy szétnéztem a társkeresőkön a legtöbben passzívak. Van aki volt hasonló szituációban és sikerült megállapodni, hogy pl. egyik együttlétkor az egyik a másikkor meg a másik fél volt pl. a passzív?

2017. jún. 22. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:
13%

Sehogy nem tud.

Amúgy nekem meg pont olyan érzésem van, hogy túl sok az aktív. Ez elég szubjektív lehet akkor

2017. jún. 22. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:
94%

Párommal mi két aktívként indultunk évekkel ezelőtt. Párom előtte még sosem próbálta a passzív szerepet, én az exemmel próbáltam, de nem tetszett, úgyhogy maradtam én is aktív. Aztán egymással is kipróbáltuk mindkét felállást és rájöttem, hogy én vele egészen élvezem a passzív oldalt (is). :) Mára már gyakorlatilag 99%-ban én vagyok a passzív és párom az aktív, de egyáltalán nem zárom ki, hogy ez még változhat a jövőben. :)

De egyik barátoméknál pl. mindketten aktívok.. egyszer egyikük az aktív, máskor a másikuk és gyakorlatilag csak egymásért vállalják be a passzív szerepet. 6 éve működik így a kapcsolatuk. :P

27f m

2017. jún. 22. 18:34
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

Érdekes az egybeesés, szinte szó szerint megegyezik a mi helyzetünk is a #2-es válaszoló válaszával (18:34). Mindketten aktívként indultunk 13 évvel ezelőtt, aztán próbálgattuk a dolgot oda-vissza és az évek alatt úgy alakult, hogy én sokkal jobban ráéreztem a passzív szerepre, a párom pedig az aktívra. Ő sokkal ügyesebb aktív, mint én de kevésbé érzi a passzív szerepet. Én meg pont fordítva. :) Mindketten Uni-nak mondjuk magunkat, csak én 80-85%-ban U/P vagyok, Ő meg 80-85%-ban U/A. De ez a felállás csak jelenleg aktuális. Ha más lenne a párom, lehet, hogy teljesen másképpen alakulnának a dolgok. Szerintem ez a dolog (legalábbis az én esetemben) rugalmasan változhat, partnerfüggő.

Egyszer, nagyon régen ezt írta az egyik válaszoló egy hasonló kérdésre: "Nincs annál rosszabb egy kapcsolatban, ha az egyik fél csak aktív, a másik meg csak passzív. Srácok! Tessék egymást jól megd.gni" :)

Van benne valami... :)

2017. jún. 22. 23:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő válaszokat :)
2017. jún. 23. 06:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
aktív vagyok főként volt egy barátom, aki szintén az volt. általában hagytuk a másiknak mert hát valahogy kellett:D vagy felváltva nyomtuk. de szokszor mondta, hogy ő sokkal többször hagyja mint én és ez nem tetszett neki. volt azért feszültség belőle de nem csak emiatt mentünk szét. kb egy évig voltunk együtt. mégegyszer nem hiszem hogy belemennék csak nagyon szerelmes voltam. de inkább egy jellemre és szerepre is passzívabb fiút szeretnék
2017. jún. 24. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!