Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szoktak működni a szexhaverságok?
Figyelt kérdés
Van akinek tartósan működik? Nekem még sose jött össze 1-2 talinál tovább...2015. jún. 25. 17:50
1/9 WhiteLabel válasza:
előfordult már hogy működött.
2/9 anonim válasza:
Nekem egy volt, több mint egy évig tartott. Nagyjából 2-3 hetente találkoztunk.
F
3/9 Költőnő? válasza:
sokáig sztem nem fenntartható. Nálam is ez volt a tapasztalat.
4/9 anonim válasza:
Hat en es a szexpartnerem allandora kerestunk mindketten.
Es nagyon vonzodunk egymashoz, ugyhogy tuti nem 1-2 alkalom lesz :D
En 19mf Ő 29bi
5/9 A kérdező kommentje:
Mindenki azt mondja állandóra keres és mégse
2015. jún. 25. 19:12
6/9 anonim válasza:
Nekem csak olyannal működött, akivel spontán alakult ki.
7/9 anonim válasza:
Még nem próbáltam ilyen kapcsolatot, inkább a régebbi, azaz romantikus, szerelmen alapuló viszony izgat fel. Amikor nem minden a szexről szól.
8/9 anonim válasza:
Nekem 1,5 éve tart. Heti 1-2x találkozunk. L
9/9 anonim válasza:
Nekem majdnem egy évig tartott. Én 21F/A vagyok ő 30éves passzív
Eleinte hetente találkoztunk, majd egyre ritkábban, mostanában már úgy érzem, elfelejtett :((
Egyébként én mindig is ilyen kapcsolatra vágytam, ami érzelmektől, bonyodalmaktól mentes. Tökéletes magánéletet éltünk mindketten, csak ő arra vágyott, hogy heti 1× betegye neki valaki, én meg arra, hogy betehessem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!