Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegeknek is szoktak május fát állitani?
Figyelt kérdés
2015. máj. 1. 16:00
1/9 anonim válasza:
ja beállítják nekik a füstös lyukba XDXDXD
3/9 anonim válasza:
Ez vagy direkt provokatív kérdés, vagy baromi ostoba vagy kérdező. Természetesen nem szoktak.
4/9 anonim válasza:
LEPONTOZTATOK,HÁT FÁJ AZ IGAZSÁG UGYE?MIT VÁRTATOK,HOGY ÉN LEGYEK AZ ESKÜVŐTÖKÖN A VŐFÉLY?
5/9 A kérdező kommentje:
Az emberek a szerelmüknek szoktak állitani május fát sejtetem hogy a b*zik nem szoktak.
2015. máj. 1. 21:23
6/9 anonim válasza:
"Ez vagy direkt provokatív kérdés, vagy baromi ostoba vagy kérdező."
Ez a kettő nem zárja ki egymást:) Kedves kérdezőre pont igaz is mind a kettő:)
7/9 anonim válasza:
Nem erdekel ha provokativ az se ha ostoba vagy bunko, normalis valaszt kapsz egy melegtol: nem szoktak, de szerintem nem is szeretne a tobbsegunk. Ettol fuggetlenul meg szeretjuk egymast a parommal, csak ezt mashogy szoktuk kifejezni.
8/9 anonim válasza:
Igen, sőt: húsvétkor locsolkodni is szoktunk.
Most már boldog vagy, hogy ezt megtudtad?
9/9 MrPifta válasza:
Viccen kívül: a barátom egy kis faluban lakik, egyik háznál látott egy májusfát, ahol tudomása szerint csak egy fiú lakik. Vajon neki állították? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!