Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek szoktak az arcotokra élvezni? Eltűritek vagy inkább szeretitek olykor?
Figyelt kérdés
2015. jún. 20. 12:50
1/12 anonim válasza:
Ez megint valami "meleg kérdés"?
3/12 anonim válasza:
Arcra nem. inkább számba ,és lenyelem
4/12 anonim válasza:
a párom nekem a hasamra szokott, ami megy a mellkasomra is
zsepivel letöröljük és a kukába dobjuk
én néha ha olyanom van akkor szoktam az ő arcára élvezni, tökre jó érzés, de csak az oldalsó arcára, azaz nem a szembe szájba orrba, hanem mellé
letöröljük, kidobjuk a zsepit és csókolózunk tovább
5/12 anonim válasza:
#4 vagyok
és soha nincsen szájba vagy lenyelés mert azt mindketten gusztustalannak tartjuk!
6/12 anonim válasza:
Ahova az aktív partnerem kívánja. Első alkalommal amikor sráccal voltam kértem, hogy ne élvezzen a számba, hanem inkább hasra... olyat kaptam... Felpofozott, fojtogatott, majd sírva kértem, hogy élvezzen számba. Akkor nem találtam izgatónak, de így utólag felizgat a gondolata. :) Igen is egy aktív srác legyen domináns, éreztesse, hogy ő az alfahím én pedig a "köcsögje". 21/F
7/12 anonim válasza:
Én arcra nem szeretem, mert nekem megalázó.
Szájba vagy máshova jöhet, az izgató.
8/12 anonim válasza:
Mint sok kommenttelő én is a szájba élvezést szeretem majd lenyelem
9/12 anonim válasza:
Hat en most szexeltem eloszor a baratommal, o az aktiv es azt mondta a a fenekemre szeretne, hat ahogy jolesik neki, aztan elkezdte most kerdezgetni, h lenyelnem-e :'D
10/12 anonim válasza:
Jobban szeretem ha a számba élveznek és lenyelem,de a mellre és az arcra élvezést is kedvelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!