Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Gáz ha diplomás létemre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha diplomás létemre inkább a szakmunkás srácok jönnek be?

Figyelt kérdés

2017. jún. 21. 11:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
Hat en nem tudom, ti milyen szakmunkasokat ismertek, de akiket en ismerek, azok egytol egyig ostobak es mar a nezesukbol suvit a butasag. Tisztelet a kivetelnek. 24/F
2017. jún. 21. 15:57
 12/16 anonim ***** válasza:
70%

9-10

Annyit mondtam hogy a végzettség is számít. Es ezt tagadni buta dolog. Lehet valakinek 2%-ban, valakinek ötben vagy tízben, de számít.

Főleg úgy hogy a 11-es igazat írt.

Hogy mondjam amit ti műveltek? Mint valamilyen rossz megfelelési kényszer magad és mások előtt.

Ó nem, valakinek a bőrszíne nem számít semmit

Ó nem, valakinek a neme nem számít semmit

Ó nem, valakinek a végzettsége nem számít semmit

Ó nem, valakinek a külső szépsége nem számít semmit

Mind kamu

2017. jún. 21. 16:04
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Miért lenne gáz? Általánosságban igaz, hogy másabb a mentalitása, viselkedése egy szakmunkás embernek mint egy diplomásnak (persze rengeteg kivétel is van). És ez nem valamiféle lealacsonyítás. Egy diplomás műveltebb, intelligensebb a kommunikációban, a szakmunkás lehet nem annyira. Azonban a szakmunkás lehet hogy sokkal közvetlenebb, természetszerűbb tud lenni mint egy diplomás. (nem kell ebbe belekötni, csak próbáltam egy példát írni)
2017. jún. 21. 20:48
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Hülye emberek vannak diplomások között is, és okosak is a szakmunkások között, nem egy példát tudnék mondani.

Ez alapján nem kell előre megitélni senkit. Tény hogy számit, és általában tényleg tanultabbak, de csak általában.... nem minden esetben.

Ennyi

Ui. Ismerek olyat diplomaszerzés után 1-2 évvel inkább elment asztalosnak, mert azt szereti csinálni. Na ilyenkor mi van?:)

2017. jún. 22. 07:42
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
a barátom mérnök srác én sm vagyok ugyanott mégis jól megvagyunk. Nem azért választott mert nincs diplomám
2017. jún. 23. 14:45
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem a diploma a lényeg, hanem a tudás, a műveltség, viselkedés, moralitás.

Egy szakmunkás végzettséggel rendelkező egyén is lehet sokkal okosabb mint egy felső diplomás, és egy felső diplomás is lehet olyan szinten mint egy szakmunkás.

Nem mindegy miért jön be jobban neked a szakmunkás, azért mert szeretnél okosabb lenni nála vagy pedig egyszerűen a munkások jönnek be.

2017. jún. 24. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!