Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elég kicsi a farkam, de vezetői állást töltök be, akkor az kompenzálja a srácok szemében a farokméretemet?
Figyelt kérdés
2017. jún. 9. 22:24
11/15 anonim válasza:
Miért a srácoknak akarsz megfelelni? Meleg vagy?
12/15 anonim válasza:
Lévén, hogy meleg kategóriában van a kérdés.. :D
13/15 anonim válasza:
Persze, hogy kompenzálja. Rád néznek és egyből az jut eszükbe , hogy: "Ez mekkora egy farok !".De azt hiszem értem a kérdést, te most arra vagy kíváncsi, hogy ha te most vezetői állást töltesz be akkor az előny-e a pasizásnál , még ha kicsi is a farkad. Hát kb. ugyanaz a válasz, mintha azt kérdezted volna, hogy a nőknél jobban teljesítesz-e ha mondjuk BMW-vel rohangálsz.
14/15 anonim válasza:
A farokméreted az agyad méretét tükrözi. Ez a nagyobb baj...!!!
15/15 anonim válasza:
Ha jó tested van, jól nézel ki, vagy ha jó a technikád, igen
Ha a vezető állásod érdekli csak, akkor prosti
Én csináltam már orvossal és kukással is, és utóbbival jobb volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!