Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként szex egy nővel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként szex egy nővel?

Figyelt kérdés

Két haverom azt tervezi, hogy születésnapomra befizet egy "hivatásoshoz". Lakásra hívják, s ha ez nem lenne elég, még nézni is akarják, mondván ha már fizetnek, legalább nézhessék, ahogy megdugom a nőt.

Nem tudják, hogy meleg vagyok, én viszont aggódok, mi van, ha fel sem áll? Vagy ha fel is áll, nem tudok majd elsülni, és beégek előttük? Elég ciki lenne, lemondani meg nem lenne szívem, már szervezkednek, olyan lelkesek. :o(

2017. jún. 3. 19:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%
Ha soha nem voltál nővel és ez lesz az első és sikerül merevedést elérni behatolni akkor étmész biszexbe.. Volt egy meleg haverom rábeszéltem próbálja ki nővel azóta többet voilt nővel mit fiúval.. Sőt igazából ő azt élvezi ha dugják és ha találna egy nőt aki megdugja időként akkor lehet többet fiúra se nézne
2017. jún. 4. 08:51
 12/22 anonim ***** válasza:
25%

Legalább próbáld meg...

Igyál egy keveset, ne sokat és ha felsülsz akkor megmondod hogy a pia miatt volt vagy azért mert zavart hogy néznek közben

Másik tippem hogy gondolj közben a haverjaidra és lehet hogy tőlük feláll :D

Vagy mondd nekik hogy dugjátok ketten és lehet hogy arra feláll ha egy másik csávó merev kolbászát látod

2017. jún. 4. 11:38
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
egy heteró szűz fiú se tudna úgy merevedést produkálni ha egy retek krvával kell lennie és a haverjai nézik közben. ez egy amerikai pite jelenetben vicces lenne, de amúgy elképzelhetetlen.
2017. jún. 4. 11:54
 14/22 A kérdező kommentje:

Igen, arra gondoltam én is, hogy szálljanak be ők is. Úgy azért könnyebb lenne nekem is felizgulni meg az elsülés is. Az nagyon meredek lenne, ha menet közben, amikor már majdnem kész van a srác, és hát... egyszer csak bekapnám egyikük farkát?

Tetszik az egyik srác, és hát elképzeltem már, hogy a számban élvezne el. Talán akkor és ott nem zavarná, később meg a piára fognám a dolgot, hogy "á, nem, magamtól soha..." meg ilyenek. :o)

2017. jún. 4. 11:55
 15/22 anonim ***** válasza:
93%
Hát én ebbe tuti nem mennék bele, akárhogy próbálnának rábeszélni. 18/f/m
2017. jún. 4. 12:04
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pénzkidobás a haverjaid részéről! Mondd meg, hogy nem akarod ezt az ajándékot és kész.
2017. jún. 4. 15:14
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod megmondani, hogy meleg vagy, mond meg, hogy bocsesz, de nem szorulsz egy prostira. Ha akarják, használják ők.. Mi sem egyszerűbb.
2017. jún. 4. 15:15
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Vagy esetleg "poénként" feldobhatod, hogy ha már lány, legyen extra: egy pötsöslányt szeretnél.
2017. jún. 4. 15:17
 19/22 anonim ***** válasza:
91%
Lelkesek mi? Miért aláznád meg magad ezzel? Mert ez az. Lealacsonyító. Visszataszító. Miért is mész bele?
2017. jún. 5. 06:46
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Leesett hogy nem csak a csaj ku.rva a szemükben hanem te is? Fizettek- ezért néznének szex közben. Vagyis téged is megvesznek.
2017. jún. 5. 06:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!