Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként milyen egy nővel a szex?
Figyelt kérdés
olyanok írjanak akiknek van tapasztalatuk is2015. júl. 8. 16:25
1/5 anonim válasza:
Ha meleg vagy és nem vonzódsz a nőkhöz, akkor rossz.
2/5 anonim válasza:
Vannak akik undorodnak a női testtől, vannak akiket csak egyszerűen nem izgat. Az utóbbiak közé tartozom. Nem volt kifejezetten rossz, inkább csak macerás, de többet nem akarok lánnyal lefeküdni.
3/5 anonim válasza:
*privátra válasz: azért volt macerás, mert figyelnem kellett a lányra, kényeztetni meg ilyesmi, és mert elég rendesen meg kellett dolgoztatnom a fantáziámat hogy el tudjak menni.
4/5 anonim válasza:
Hasonlóról tudok beszámolni, mint a második válaszoló. Fura volt eléggé. Például már önmagában az, hogy punciba tenni, nyilván ez is más érzés, mint a megszokott. Meg egyáltalán hogy lánnyal csinálom, akinek látványos, nagy mellei vannak, és széles csípője, nőies alakja... De amúgy nem undorodom a női testtől, csak egyszerűen nehezebb volt beindulni rá. Meg kicsit én is elvonatkoztattam közben, és fantáziáltam másokról. De ki akartam próbálni egyszer, és a fentiektől eltekintve sikerült, el is élveztem benne. :)
5/5 anonim válasza:
olyan semmilyen
jó a puncit dugni de nem smaciznék a csajjal meg a testét se nyalnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!