Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetro pasiktól kérdezem melegként, hogy az alábbi érzést hogyan tudja megadni vagy pótolni nektek egy nő?
Sokszor mondják a hetrok, hogy nem értik a melegeket. Én meg a hetrokat nem értem. A bi-ket még csak-csak, de a hetrókat...
Azt tudjuk, hogy nem csak egy meleg élvezheti, ha izgatják hátulról. De egy nő akkor sem tud megdugni. Tudom, hogy sokféle eszköz létezik, de az akkor sem olyan.
Amikor egy igazi pasi a szép és kemény farkával megdug... Aztán az utolsó póz az, hogy én hanyatt vagyok felhúzott lábbal és ő szemből dug... És eközben én közel kerülök az élvezethez... Mondom, hogy most, erre ő belehúz, és én lövők egy akkorát, hogy csak na, erre ő is megfeszül, belém vágja tövig, a teljes testében megremeg és nagyot élvez belém... Még tart az én orgazmusom, mikor elkezdődik az övé. Érzem és látom, ahogyan teljes testében megremeg, megfeszül és elélvez.
Mindehhez persze egy jól sikerült pasit képzelek magam elé, nem egy akárkit.
Ezt mégis hogyan tudja egy nő megadni? Mert szerintem sehogyan. Pedig biztos vagyok benne, hogy ez a szexuális élvezetek között dobogós helyen van. Nálam aranyérmes.
Bocs most jól értem te azt próbálod taglalni hogy a hioszexualitás az van rendbe és az a normákis?
Szerintem baromira nem ez az élet rendje bocsi:-)
Kímélj minket a hülye kérdéseidtől.
Addig nem zavar a homoszexualitás amíg elvonultok a szobába...
De az felidegesít, hogy a hülyeséget próbáljátok bemagyarázni.
Nem ez az élet rendje.
Beteg dolog.
Kinek a pap, kinek a papné... Nekem a pap lánya!
Én meg azt élvezem, mikor a partneremmel (lány) közösen élvezünk el. Erről az érzésről meg te nem tudsz. Szal: ennyi.
Fel fordul a gyomrom
Bocs de te nemtudod milyen az igszi élvezet
Akkor lesz mele helyen a p.csöd ha bep.sálsz
nekem csak egy kérdésem van:
5 seggműtét után kapsz kedvezményt? mert nem hiszem, hogy a buzulást állja a tb..
Jó mindenki az ami akar. A homokosok a homoszexualitást, a heterók, a heteroszexualitást részesítik előnyben. Most nézzük a másik nézőpontot. Pl. ha egy jó forró nedves puncit nyalogatsz hihetetlenül jó érzés, mind neki mind nekem. Ha vki jól csinálja az egész nő beleremeg, ha pl a lábát a nyakad köré fogja a kezével meg jól belemarkol a hajadba majd elélvez... Ti meg hát egy nem éppen .. testrészt nyalogattok ha úgy van.
Sőt még ti csak a végbélbe rakhatjátok, addig mi oda is meg a punciba is.
Elfogadom, vannak ilyen-olyan szexuális beállítottságú emberek (persze ha lesz fiam én nem rohadtul kiborulnék a homokos lenne) de azt nem szeretem ha az egyik megmondja a másiknak, hogy ez akkor is jobb meg te is ilyen legyél. Ha egyszer nem az akkor nem. Persze hetero is kipróbálhatja kíváncsiságból de annyi elég is. Szóval ha vki abban érzi jól magát akkor csinálja, élvezze de más beállítottságú embereket azért ne erőszakoljanak már rá, hogy ő is olyan legyen ha nem akar.
Minden néző pont kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!